שרשור

soninon

New member
תזכורת דחופה- מאבק הנוער בנהריה!

חברה, לכל מי שלא שמע או ידע. הנוער בנהריה מקיים הפגנת מחאה ענקית כדי לדרוש את הזכויות שנלקחו מאיתנו ע"י העירייה. ההפגנה תתקים ביום ראשון ה12 לחודש בכיכר העירייה בנהריה. בשעה 5 אחר הצהריים. [חופש סוכות- יום אחרי] אם אכפת לכם ממצב הנוער במדינה ואתם באמת מעוניינים לדאוג לעתיד המדינה תהיו שם! לפרטים נוספים: [email protected] http://www.new.facebook.com/home.php?ref=home#/event.php?eid=27341952846&ref=ts מקווים לראותכם, מועצת נוער נהריה.

lia לייה

New member
היי! מחפשת זוגות למעריב לנוער ../images/Emo13.gif

קוראים לי לייה ואני צלמת נוער במעריב לנוער. אני מחפשת זוגות שרוצים להשתתף במדור זוגות - מדור שמתפרסם פעם בשבוע ובו עונים על שלוש עשר שאלות (הנשיקה הראשונה, מה אתם אוהבים לעשות ביחד וכאלה) ומתפרסמת תמונה שלכם. מי שמעוניין יכול לפנות אליי במסרים או במייל [email protected] (עדיף במייל אבל זה לא באמת משנה). תודה, לייה.

חכ המעלות

הנכם מוזמנים לחג המעלות הראשון במרכז תל-אביב. חג המעלות יתקיים בגן מאיר, במרכז תל-אביב. חג המעלות הינו מופע מרהיב וענק של חניכי הנוער העובד והלומד בעיר, וכל העיר תל-אביב מוזמנת. בתכנית: 19:15 מצעד לפידים 20:00 מופע מרהיב בהשתתפות חניכי הקן. נשמח לראותכם בין אורחינו!

למעלה