הצעה לוועד האולימפי של ישראל
אם כריס קמאן יכול לשחק עבור גרמניה כי הוא נין לאדם שהיגר מגרמניה ב-1895, למה שלא ניקח את כל "השאריות" ממבחני ארה"ב בשחייה, א"ק, סייף, ועוד, ניתן להם אזרחות ישראלית, ויאללה, שיילכו לייצג את ישראל. את ג'ייסון לאזק איבדנו כי הוא שוחה עבור נבחרת ארה"ב, ואהרון פירסול - חצי יהודי - מייצג את ארה"ב ב-100 מ' חתירה (48.17). גם מרגו הולצר שוחה 100 גב עבור ארה"ב. בא"ק סטפני רוטסטין עשתה את ה-10,000 מ' ב-33:22.06 ואיימי רודולף גמעה את המרחק ב-33:33.34 (שתיהן החמיצו את המקום השלישי). בולדיזק קוסקור זרקה פטיש 66.43 מ', ואיימי בקל זרקה כידון 50.08 (רחל יודקוביץ' זרקה כידון 56.45 מ' ותייצג את ארה"ב אז אותה החמצנו). לוריין פליישמן רצה 5,000 מ' ב-15:23.17 דק' והחמיצה את המקום ה-3, אז היא תוכל לייצג אותנו. נוח וינגר הדף כדור ברזל 19.37 ויכול היה לייצג אותנו. אם תיכנסו ל-ג'ואישספורט.קום תגלו שישנם 30 יהודים המשחקים בדיביזיה הראשונה כדורסל במכללות הטובות ביותר. אל תגידו לי שבמכביה אנחנו מנצחים אותם. הם אף-פעם לא מביאים את הטובים ביותר שיכולים להביא. בכדורסל זה מאוחר כי ישראל לא עברה את המוקדמות לאולימפיאדה. אני הייתי מביא ארצה למבחנים את היהודים הטובים ביותר ולדעתי 6 מהם היו עושים את הקבוצה ועוזרים לנו לעלות לאולימפיאדה.ישנן יהודיות בסגל האמריקאי בהתעמלות שכנראה לא יעשו את הנבחרת הסופית אך הן בין המתעמלות הטובות בעולם. למה שלא נבקש מהן לייצג אותנו אם הן לא עושות את הנבחרת האמריקאית (הטובה, אגב, בעולם!)?. גם בסייף ישנם יהודים (ובן ישראלים לשעבר) בנבחרת, וישנם יהודים מצויינים שניכשלו בשלב הסופי. אז יאללה, למה לא? אולי כמה מהם יתאהבו אפילו בחומוס ובפלפל שלנו ויחליטו להישאר? אם אתם חושבים שזה רעיון מטורף, אז יש לי חדשות בשבילכם: באליפות העולם האחרונה בהוקי קרח, כ-ל השחקנים שייצגו את איטליה היו אמריקאים ממוצא איטלקי. אמריקאים שהאבות של סביהם היגרו מאיטליה בשנות ה-1850-1900 ייצגו את איטליה בבייסבול באולימפיאדה. אז יאללה, למה אנחנו מחכים? אם אין ספורט בארץ, בואו נייבא אותו מארה"ב! חוק השבות יתן לכלם אזרחות ישראלית בצ'יק!