שרשור
[=

MoRaN SeM

New member
שרשור ../images/Emo32.gif[=

לא ראיתי שיש בעמוד, וממש רציתי לשתף אתכם בבלוג ממש מצחיק שמצאתי.. זה בלוג של סטודנט, והוא בנאדם מאד משעשע ומצחיק. חוץ מפוסטים ממש הורסים מצחוק וסרטונים, הוא עשה רשימה של 800 [!!] יציאות מצחיק, מוזרות, הזויות ומשעשעות של חוקים מוזרים/יציאות מורות/ פרסי דרווין וכו'.. זה מחולק לכמה חלקים, ובקישור אפשר למצוא את החלק הראשון [יציאות 1-100]. אז קבלו: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=167524&blogcode=4170354 יש שם גם משריכים משעשעים וסיפור אחד מגניב.. שווה לקחת סיבוב שם- הבידור מובטח.. [=

Wיררר י9ההה===>>

WWמעעת* ברTיווו היוםםם Wל ריטההה- מחכהה ממששש שירר מושששששששששששששללםםםםם ואנייי Wונאא אתת ריטההה הזקנהה הזאתתתת בדרךךככללל אבללל זהה שיררר 1000ללףףףף

tamir r

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo154.gifמסכה|שרשור פורים../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif

למה אתם מתחפשים השנה? מה המתנה עד 5 ש"ח ששמתם במשלוח המנות? הכנסתם בזוקה? אם לא חבל עליכם
שתפו אותנו ברעיונותיכם לחג
אני לא נראה לי אתחפש השנה נראה לי מיציתי את העניין לפחות השנה אולי בשנים הבאות אתחפש שוב

tamir r

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gifשרשור פורים../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif

MoRaN SeM

New member
מוהאהא..../images/Emo3.gif

למה אתם מתחפשים השנה? עוד לא החלטתי. למרות שיש כמה דברים בראש, ונראה לי אני יודעת על מה אני אלך.[= מה המתנה עד 5 ש"ח ששמתם במשלוח המנות?אני אשים את אחותי.יותר מחמישה שקלים היא לא שווה, וככה גם אני אפטר ממנה.[= הכנסתם בזוקה?לא. כי תכלס אנחנו כבר לא עושים משלוחי מנות, אבל אני אביא לך בזוקה במיוחד, אם תרצה

tamir r

New member
../images/Emo6.gif אבל אני לא רוצה לקבל את אחותך../images/Emo7.gif

MoRaN SeM

New member
החלטה נבונה לא לרצות אותה.

אז תיקח רק בזוקה. או שיש לך הפתעה מועדפת...?

איךךךך אפשררר לאאא להתחח9ששששששש???

זהההההה כזההה מושללללללללםםםם לצאתתתתתתתתת למסי2222הה ענקקייתתת עםם תחפושתתתתתתתתתתתת מושלמממתתתתת שלמממממממווותתת אניייייייייייייי מתתחפשששש לסודדדד (Wלאא יעתיקווו) זההה קשוררררר לסירוותתתת א2ללל DLFFF:

התגעגעתתתתייי לזמרתתת האלוהיייתתתת שלייייי

ג'ססססיייייייייייקקהההההה OימממממממממO9וןןןןןןןןןןןן המדההההההההההההיימממההההההההההההההההההההההההה לממהה היאאא ללאאא מוציאהההההה שירררררררריםםםם חדשיםםםםםםםםםםם<?? ישש להה קוללל מעללללללףףף++כוסיתתתתתתתת אWWW ואהוווווווובבבתתתיייי האלבווומיםםםם שללהה מדהייייייימייםםםם ואנייי מ-=-תת עלייייייייייההההה שתחZווווווווורררררר @@@11111

ביונסהההה אלוהההההההההההההההיייתתתתתת

וLISTENNNNNNNNNNN אחדד השיריםםםםםםםםםםםם הכייי אלוהיייייייייייייםםםם בתולדותתתת המוZיקההה א=ב=================רררררררררררררר אבללל ג'סייקהה יותררר חאמודהההה ואניי מטורףףף עליהההה גגםםםם @@@ היאאא תאוNההה Wליי++איWתייי

reut444

New member
ממ ביונסה באמת אלוהית

אבל קאסי יותר.. כנסו כנסו ותגיבו ותהיו פעילים :] כן אני חופרת אבל מה לעשות צריך להרים את הקומונה של קאסי ואתם תעזרו לי בזה :)

tamir r

New member
תגידי מה נסגר?

כל הודעה תזכירי תקומונה שלך? אם מישהו ירצה, הוא ייכנס בפעם הראשונה שאמרת את זה הוא לא ישתכנע פתאום אם תציפי את הפורום

tamir r

New member
השתגעת@!?#?^

ג'סיקה יותר חמודה@#?^%8 חוצמזה שהיום במקרה זמזמתי את listen
למרות שאני חושב שהשירים הכי יפים שלה זה beautiful liar, irreplaceable, suga mama, dangerously in love 2
listen הוא נחמד פלוס היו יותר טובים ממנו

אז"ששששששש

CIILL יפהה IRREPP מושלםםםם DIL אלוהייי אבללל שללל כלל הדסטניזזזזזז ( הלהקה הכיי מושלממתת אבררררררררררררררררר למהה התפרקוו לממההה:((( אבללללל LISTEENN א=ל=ו=הההההההההההההההה====ייייי קיצרר כולהה מלכההה אחתת גדולהההההההה

למעלה