שרשור

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif לי../images/Emo70.gif ואם זאת את אז בכלל ../images/Emo9.gif

אתת יודעת שאני תמיד אבל תמיד פה||!

../images/Emo191.gif אז ככה:

אני טיפשה. אני חיה בסרט. אני רבה עם כולם על שטויות ואני שונאת את עצמי, ממש שונאת. אני שונאת את איך שאני נראית, אחרים שונאים את איך שאני נראית. אני רוצה להשתנות ונממ... מיה. וזה לא עובד לי טוב... אני כזאת חזיר :| אני שונאת את עצמי ונמאס לי מעצמי ואני לבד. שנה שעברה בקושי היו ימים שהייתי לבד, השנה בקושי יש ימים שאני עם חברים. אני לבד לגמרי, מהכיתה יש לי רק חברה אחת אמיתית וידידים, וזה לא כזה פשוט בכיתה של 18 ילדים ... ואני רוצה להצליח בזה, ולא הולך לי, כי אני חזיר ואני טוחנת כל היום ונשבר לי להיות כזאת חזיר :\ חזרתי עכשיו מהליכה ואני מרגישה שאני רוצה להקיא אבל ההורים שלי פה ולא נעים .. ואני בוכה כבר חודשיים ומשו, כל יום בוכה ובוכה כי אני לבד. ונשבר לי מזה. בכיתה אני מתאמצת לא לבכות וכבר היו קטעים שאמצע שיעור בכיתי כמו מפגרת. ואני יודעת שהן לא שוות את הבכי שלי, אני יודעת ואני מפנימה אבל לא מצליחה לעבור הלאה. אני תקועה על הקטע הזה כבר חודשיים ונשבר לי. נשבר לי לבכות כל היום ונשבר לי להיות לבד כל היום ונשבר לי בכללי, נשבר לי. ונמאס לי שאני כזאת חזיר ונמאס לי שאין לי כוח רצון ואני רוצה לטוס רחוק מכאן ולא לחזור לעולם.

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif תמר../images/Emo70.gif

קודם כל , את צודקת הן לא שוות תבכי שלך! ואפחד לא שווה אותו! אני מכירה תתקופות האלה שמרגישים לבד ולא טוב עם עצמך , גם לי זה קורה הרבה פעמים וגם לי יש ימים גרועים כאלה ולכל אחד יש את לא היחידה . אבל תביני - מה שאת חושבת שקורה זה בראש שלך. בגלל ששוקעים בדיכאון כזה קשה לחזור להתחלה ולוקח הרבה זמן לחזור.. את צכה להתעשט ולהגיד לעצמך שכל מה שאת חושבת זה לא נכון ולפעול בדיוק ההפך! את מרגישה לבד עם חברות - תתחילי לצאת לבלות איתן .. את תראי שתוך שבועיים 3 הכל חוזר לקדמותו .. הכל תלוי בך , ובמחשבות שלך ובמה שאת רוצה .. אם תרצי שיהיה טוב יהיה טוב ואני מוכנה להבטיח לך את זה. את רק צכה להאמין שכל החרא הזה לא נכון ושזאת רק תקופה כזאת .. ואם את חושבת שהטעות היא בך , אז פשוט תחשבי מה לא טוב ותשני אותו אולי זה יעזור לך להתקדם .. למרות שבאמת אני חושבת שאת בנאדם מדהים באמת , ממה שדיברנו במסן ומהזמן הקצר שהיינו יחד במפגש השרארת עליי רושם ראשוני מעולה באמת! יש לי עוד הרבההרבה להגיד לך אם את רוצה נמשיך לדבר במסנג'ר אני מקווה שאני אוכל לעזור לך .
אלפי
ים!

../images/Emo191.gif טלטול../images/Emo201.gif

הקטע הוא שזה כבר חודשיים אם לא יותר... זה לא עוזב אותי הדיכאון הזה :( 33333>

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif כמו שאמרתי -

זה תלוי בך אהובתי , אם את מחליטה שדי זה נגמר את מסיימת את זה עכשיו , ואת באה עם מצברוח טוב לבצפר ועושה צחוקים ובאלגנים [כמו שאת יודעת D:] עם הכיתה שלך ונהנת ולא שמה על אפחד , אני מבטיחה שיהיה הכי טוב בעולם !

../images/Emo191.gif צחוקים ובלאגנים אני עושה בלי קשר P:

פשוט בגלל התקופה הזאת יוצא לי לבכות באמצע שיעור אפילו וזה מביך בטירוף :|

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ..

אל תבכי באמצע השיעור זה מראה על חולשה .. והממ תקשיבי אני מעדיפה שנדבר על זה במסנג'ר אבל כרגע זה בעיה כי עוד מעט יש לי ביביסיטר .. אז כשאחזור אני אשלח הודעה אוקי?

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifלא ממש הבנתי למה חל הריחוק

אבל אם זה בגלל תחומי עניין שונים אז אולי תנסי למצוא משהו משותף? ולגבי ההפרעות אכילה [?!] לפי דעתי הכי נכון זה לעשות ספורט ולאכול בריא. לאכול 3 ארוחות מסודרות ביום, ובמקום ממתקים לאכול פירות. באמת שאל תרגישי רע עם עצמך כי אין לך למה. זה קורה לכולם ושהם יכנסו לדיכאון למה מה קרה?!

Shir Kaulitz

New member
תמר ,, ../images/Emo163.gif

נראלי שראיתי אותך במפגש מעריצים
(היית עם חולצה שחורה ומכנס חום נכון ?) למה את ככה מזלזלת בעצמך
אני לא רוצה להישמע כמו פסיכולוגית חח אבל קודם כל את צריכה להאמין בעצמך ולא לחשוב שאת חזיר
ואף אחד לא שווה תבכי שלך
תזכרי את זה תמממייד
מקווה שעזרתיי

ElinorLahav

New member
תמר ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo201.gif ../images/Emo205.gif

מה קרה לך !? היית כ"כ שמחה במיפגש
אווף , אני רוצה שתדעי משו : אני תמיד אוהבת אותך לא משנה מה תהיה ומה לא תהיה , ואת לא צריכה להישתנות בשביל אף - אחד את מבינה ?! את ילדה חמודה ומצחיקה ונעים להיות בחברתך חבל שאת מתענה בגלל חבורת פוסטמות שמציקות לך ~מכותמכותמכות~ לאביו אול
~אלינור~

1anna6

New member
../images/Emo107.gifתמרי יפתייי

אני מזה מבינה אותך כי גם לי היו את הקטעים האלה של אני שונאת את עצמי...אני בלי אפחד...ואני בוכה.... אבל אני אגיד לך משהו שאני הבנתי....זה שאת שונאת את עצמך זה בראש שלך !!! ולא במקום אחר ולא במקום של החברים בכיתה ולא במקום של ההורים זה אצלךךך ואיך שאני ראיתי אותך מותק את מהההההממממממממממתתתתת ככה כמו שאלינור אמרה אל תזלזלי בעצמך... כי זה לא שווה את זה. לגבי החברים....אני מכירה יש את התקופות האלה שאתה מתרחק אז כולם תרחקים במקום להתקרב והם מתרקחים רק בגלל שהם לא יודעים שעוברת עלייך תקופה קשה. אם את תשתפי אותם זה (אני מקוווה) ישפר את המצב שלך איתם וגם יהי לך על מי לפרוק.למרות שאת תמיד יכולה לפנות אלינו
בכי....זה רק מים...ולפעמים כולנו צריכים לבכות קצת...אם את רוצה תבכי אבל תגרמי לאנשים לחשוב שזה מחולשה תגרמי לחשוב על זה כפורק רגשות שהצטברו ולא יכולות לצאת בדרך אחרת. בקיצור אחרי חפירה שכזאת מאמי את לא צריכה להשתנות כי אוהבים אותך בדיוק כמו שאת פשוט את כנראה לא רואה את זה כמונו ואנחנו כאן בשביל לפתוח לך את העיניים. אוהבת מלא מלא מלא מלא מלא

Eden10025

New member
כנסי..

קודם כל..כמו שכבר כולן אמרו,את מקסימה וחבל על הדמעות שלך. חבל שתבכי ותהיי מדוכאת בגלל בן-אדם שבכלל לא שווה את זה. יש כאן הרבה בנות שאוהבות אותך וכולנו כאן לצידך לכל דבר שתצטרכי. ובקשר למראה-לצערי בחברה של היום,רוב האנשים מייחסים חשיבות עליונה למראה,כמובן שיופי מוסיף,אך יותר חשוב האופי של הבן-אדם,אחרת מה עוזר שהוא כזה יפה אם הוא מגעיל לאחרים?! אני לא חושבת שמשנה איך את נראית אם את כזאת מקסימה ומוכשרת(אמרתי לך שהתאהבתי בפנאפיק שלך) ובאמת חבל שתחשבי שאנשים לא אוהבים אותך בגלל זה,כי זה ממש לא נכון,אוהבים אותך..ומי שבאמת ככה,אז הוא פשוט מגעיל ואפילו לא שווה שיסתכלו עליו.והכי חשוב לזכור-עדיף חבר אחד אמיתי מאשר עשרה מגעילים. ולהקיא? בעייני זה אחד הדברים היותר נוראיים שיש,חבל להיגרר לזה,כי אח"כ קשה לצאת מזה.עדיף להיות 7 ק"ג יותר,מאשר אובססיבי לגוף שלך. כמו שמיכל אמרה..ספורט ואוכל בריא זה הפתרון הטוב ביותר,זה פתרון שגם יתן לך להרגיש טוב עם עצמך. בהצלחה.=]

למעלה