שרשור

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיש כמה כפילויות מיותרות

למשל לכתוב "צורי" זה בדיוק כמו לכתוב "צורי ברלב" כיוון שזה נכלל בתוך הביטוי. כנ"ל לגבי מאור והאחרים. אבל זה בכלל לא נראה לי הגיוני, דבר ראשון החיפוש בפורום הוא לא מדויק ולא מוצא את כל התוצאות. דבר שני זה שבכל סיבובי החוליה החלשה שנערכו הדמויות הופיעו בשם המלא, ולכן לא יכול להיות שיובל (למשל) הופיע רק 11 פעם, היו הרבה יותר סבבים, גם של עדן וגם של שלומי.

Yarinv

New member
המערכת חיפוש של תפוז לא משו|חבולה|

הרבה הודעות שנכתבו "נעלמות" להן בחיפוש.

Nizan 16

New member
ירין, היום תעדכן את האלבום?

יש עדיין מסר ששלחתי לך ולא עידכנת.

adidasabc

New member
אל תיקח את זה ברצינות זה סתם היה ברגע של שיע*

**שיעמום אז בדקתי, אני יודע שזה לא בדיוק מדויק

sn22

New member
טקס פרסי למוזקיה של MTV התוצאות!

זמר השנה (ועוד שלוש פרסים שונים!)- ג'סטין טימברלייק. ווידיאו קליפ הטוב ביותר- ריאנה Umbrella. שיתוף הפעולה הטוב ביותר- ביונסה על שיתוף הפעולה עם שאקירה. סינגל השנה- ריאנה Umbrella. מה שפתח את הערב היה הקאמבאק של בריטני ספירס שהופיעה בפעם הראשונה אחרי שנתיים!, שבהופעה בריטני פירס שרה את הסינגל הראשון שלה Gimme More מהאלובם הבא שיצא בחודש נובמבר! המופע הפותח של בריטני ספירס! (הוספתי פה תמונה מהמופע שלה!) לפי דעתי המופע של בריטני ספירס היה טוב! אחרי שנתיים שהיא לא הופיעה הוא היה טוב!... היו אנשים שאמרו שזה היה ממש אכזבה... אבל כל אחד ודעתו! תהנו!

Yarinv

New member
בריטני... מזעזעת../images/Emo5.gif

מה נהיה מהבחורה הזאת... לדעתי היתה לה הופעה גרועה, ואני לא רוצה להגיד אפילו כמו מה היא נראית.

sn22

New member
לפי דעתי ההופעה הייתה...

לפי דעתי ההופעה הייתה בסדר... אל תשכחו שהיא לא הופיעה כבר שנתיים! ופה יש הופעה שלה משנת 2005 וההופעה הזאת הייתה אחת ההופעות הטובות שלה לפי מה שאנשים אומרים! (ההופעה מתחילה בערך בשניה העשירית... בהתחלה יש חלק מהקליפ שלה...) אז איך אתה מסביר את זה שפה זה היה טוב ופה לא?! זה הסבר אחד... שהיא לא הופיעה כבר שנתיים וההופעה גם לא הייתה כזאת גרועה! היא הייתה בסדר

Yarinv

New member
תראה, אני לא חובב בריטני

לא צפיתי בעוד הרבה הופעות שלה ומהמעט שראיתי ומהופעות אחרות של אמנים אחרים שראיתי אני יכול להגיד שההופעה הייתה מאכזבת, במיוחד כשמדובר ב"דיווה" כמוה. אתה אהבת, אני לא
אני חושב שויכוח על זה לא יעזור אז נחתום את זה ככה

sn22

New member
צודק ../images/Emo13.gif חחח..

ואני כתבתי בהודעה הראשונה "כל אחד ודעתו" חחחחחחח

sn22

New member
הוספה של אומנית השנה ולהקת השנה!

אומנית השנה- פרגי להקת השנה- Fall Out Boy

sn22

New member
זה רק אני או ש...

לפי דעתי הפורום נוצר בשביל שנעשה בו משחקים וכל הדברים האלה... אז בשביל מה קומונה?! :-O

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo45.gifזהו../images/Emo6.gif

בשביל מה לכל דבר שני קומונה? XDD

למעלה