שרשור

sapirze

New member
בואו לחזור לביה"ס עם פורום ניקלודיאון ../images/Emo70.gif

אתם מוזמנים לפורום 1080 -ניקלודיאון כדי לחזור לביה"ס בשבוע "back-to-school"
בשבוע תוכלו למצוא המון פעיליות ביניהים:ציוד לחזרה לביה"ס,יום וידיאו,יום לא רק ניקלודיאון ,יום לכבוד העונה החדשה של זואי 101 ועוד...בשרשור הענקי
מחכים לראותכם
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1080

WakeTheDead

New member
שלום שלום! ../images/Emo24.gif

מה שלומכם כולם? ואי המון זמן שלא נכנסתי לפורום הזה.
אה כן. זאת אני טל, Pushoka לשעבר, זוכרים אותי?
אז כן. הפסקתי לאהוב את הדולז, וככל שירד לי מהן פחות נכנסתי לפורום, עד למצב שלא נכנסתי בכלל. אז מצטערת על העלמות הפתאומית שלי.
נכנסתי פה ושם, ראיתי שהצטרפו אנשים חדשים, חן ירדה מהניהול [הייתי בהלם O:] ויפעת לקחה את תואר המנהלת. באמת שהגיע לך.
אז אני "קצת" בדיליי אומר שהייתה לי תקופה מקסימה בפורום הזה, ובאמת שנהניתי עם כולם, וזה קינד אוף עזיבה רשמית, חחח. אגב, אם המשתמש שלי Pushoka עדיין על האדום שנתתם לי בזמנו, נראה לי שרצוי להוריד אותו. [: אז בהצלחה לך יפעת בהמשך הניהול, תהנו כולכם כאן, ואם במקרה אחזור לאהוב את הדולז אולי עוד תזכו לסבול אותי שוב

punky doll

New member
תודה מאמי... ואני מאוד מקווה לראות אותך שוב

פה בפורום...

funky Doll

New member
בטח שזוכרים !!!!!

היתגעגתי (פושוקה), אני עדין אוהבת את ג'סיקה מה איתך עדין אוהבת אותה מכול הדולז?

punky doll

New member
לא סובלת את ויקיפדיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

נכנסתי לשם להכניס ערכים לשמות של הדולז (כי לא היה) ואחרי שתרגמתי וכתבתי וכו' אני מקבלת הודעה שלא ניתן היה להוסיף את מה שכתבתי... רק את של קים זה תפס... אין לי עצבים עוד פעם... אני אוסיף שיהיה לי עצבים ועכשיו ממש אין לי

למעלה