שרשור

J Lafferty girl

New member
הממ.../images/Emo58.gif

חה.היית מתהP: דניאל כ"כ שלי. רון והרמיוני חייבים להיות ביחד.הם כאלה מתוקים ביחד[: אבל הארי וג'יני נפרדווו $%$$% בוהו.הו וול.אני יכולה מצד שני להסתפק גם בסדריק דיגורי [המתXD] או באוליבר ווד
איזה כוסונים הם בוחרים לסרט אלוהים.. אבל שיימוס כזה קוווףXDD

שיימוס אכן קוף../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

סדריק
את יכולה לקבל את סדריק. דניאלך שלי
עכשיו כשחושבים על זה..סדריק יותר חתיך..

אה כן../images/Emo58.gif

הם חוזרים..נראה לי? הדבר היחיד שאמרו לי זה שהם יתחתנו ורון והרמיוני יתתנו ויש לי עוד ספוילר ל-7
הארי ינצח את וולדמורט

shirush1112

New member
חח את בלבלת כ"כ הרבה דברים.

השיקוי האהבה נראה ל יהיה בספר ה-4. הכל מקרה באמת הארי וג'יני מתחתנים בספר ה-7.

J Lafferty girl

New member
../images/Emo58.gif בהודעה שלי וגם מעליי

נופ, השיקוי אהבה בספר השישי, מיליון אחוז.קראתי אותו שוב לא מזמן.ואם את זוכרת, הארי לקח את רון לפרופסור סלגהורן וסלגהורן היה בספר השישי..

shirush1112

New member
../images/Emo58.gif

וואי התלבלתי כבר. בכל מקרה מי שרוצה לדעת. הספר הבא הארי מחפש את ההורוקרוסים ואחד ההורוקרוסים זה הוא [כמה הזוי]. ככה שהוא צריך להרוג את עצמו אבל באיזושהי דרך הוא חוזר לחיים..משהו מסובך. בקיצר הארי חיי. וולדמורט מת. ולפי מה שהבנתי גם סנייפ הוא טוב בסיפור ולא רע.. XD

J Lafferty girl

New member
../images/Emo58.gif

אממ חברה שלי סיפרה לי שהיא ראתה בטלוויזיה איפשהו שאמרו שסנייפ ימות..

shirush1112

New member
../images/Emo58.gif

כן סנייפ גם מת..הגיע הזמן חח למרות שהוא אמור להיות טוב.. =\

oFka7

New member
מסכימה עם הכל../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

גם רון סקסי נורא
גנחתי מרוב סקסיות חעח[לא באמת] אין זה סרט מעולהה[דאמט עם הסינית הזאת#@$@#$למה היא התנשקה עם דניאל?!?!]

oFka7

New member
מה זה ספוילר? חח../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

כעיקרון זה דברים עתידיים לגבי סרט/ספר/סדרה

אבל זה גם כולל דברים שעלולים להרוס למישהו שלא ראה/קרא/שמע את הסרט/סדרה/ספר אז האייקון
{ | ס פ ו י ל ר | } מזהיר גולשים שלא יקראו את ההודעה כי זה מכיל דברים שעלולים להרוס להם.

oFka7

New member
אה שיט>< מצטערת../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

ותודה על ההסבר

oFka7

New member
נכון??../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

oFka7

New member
נעומי!נחמד לראות אותך פה../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

למעלה