שרשור

J Lafferty girl

New member
XDDDD את השנייה ששואלת.

במילה אחת..לא.XD ביותר מילים..הוא גדול ממני בשנתיים והוא גר בקריית אתא ואני רוצה מישו אחרD:

בעירום?ס_O

אנשים, זה לא היה עירום כאילו הוא היה בעירום, אבל לא רואים כלום.... יש תמונה אחת שרואים לו את כ-ל- התחת, אבל אין תמונה שרואים את המקדימה

J Lafferty girl

New member
ראיתי תמונה שרואים את המקדימה.-.-"

אני באמת מעדיפה לראות את התחת שלו-.-"

oFka7

New member
חוח אני ראיתי את שתי התמונות../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

פאקק :| יש לו זין קטן

liavii

New member
אני לא מבינה מה אתן מתלהבות ממנו הוא לא חתיך

ולא סקסי איכס..

J Lafferty girl

New member
לא כ"כ אהבתי דווקא..

במקרה של הארי פוטר הספרים תמיד טובים יותר לדעתי. הם הורידו הרבה יותר מדי דברים שהיו בספר. הסרט לא היה ברור בכלל, אם לא קוראים את הספר אי אפשר להבין כלום. מאיפה הם הביאו את הקטע במשרד הקסמים שהארי עם דמבלדור והוא..סוגשל גוסס לו על הרגליים? זה לא היה בספר><" בקיצור זה היה מוזר. אבל דניאל באמת חתיך

הבמאי של הסרט הנוכחי..+סוג של ../images/Emo58.gif

כל כך הכניס הרבה פרטים מהספר.. בסדר, אי אפשר להעביר במיוחד אבל זה הברט שהביא הכי הרבה דברקים מהספר.. ומה לעזאזל הייתה הנשיקה המפגרת הזאת בן הארי לצ'ו[?] היא מכוערת. אני עדיפה עליה
חח.. קראת כבר את השישי+השביעי משהו זז שם מבחינת זוגיות?
{אצל הארי,צ'ו-המכוערת
,הרמיוני ורון?
}

J Lafferty girl

New member
קראתי את השישי :) ../images/Emo58.gif למי שלא קרא

בשישי הארי וצ'ו כבר לא בקשר ,אם אני לא טועה הם רבים בספר החמישי [הנה עוד סצנה שלא הכניסו!!1] כשהם יוצאים לדייט והארי קובע להיפגש עם הרמיוני בשביל משו חשוב אז הוא צריך ללכת באמצע ובגלל שצ'ו קנאית מטומטמת הם לא ביחד. רון נמרח על לבנדר בראון והם לא מפסיקים להתנשק בכל מקום
עד שהם נפרדים כי היא דביקי או משו. אצל הרמיוני שומדבר לא ממש זז..היא סתם גורמת לרון לקנא מדי פעם. ג'יני יוצאת עם מישו מרייבנקלו אני חושבת,ואז היא נפרדת ממנו ויוצאת עם דין תומאס [איזה שם יפה זה דין
] והארי מקנא O: במקביל חצי מהבנות מנסות לגרום להארי להתאהב בהן ורון אוכל בטעות שוקולד שמישהי בשם רומילדה ויין נתנה להארי ומלא בשיקוי אהבהXD אבל הכל מסתדר בסופו של דבר. ואזז הארי משנק את ג'יניי.ואז הם יוצאים. ובסוף הספר הוא נפרד ממנה כי..כל מיני דברים. להסביר עוד משו?D:

פאקקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

ג'יני זאת אחות של רון לא?!!?!?!
פאק.פאק.פאק.פאק.פאק.

טוב אז יש לי ספוילר לספר ה-7../images/Emo58.gif|אזהרה|

בסוף הספר, עושים 19 שנה אחרי והארי וג'יני נשואים ורון והרמיוני נשואים
כוסאמאשלג'יני
הרמיוני+הארי=
לנצח!!!!!!!!!!111111111111111111 או לחלופין, דר+דניאל=
לנצח נצחים

למעלה