שרשור
- Use It Wisely

p i n g o

New member
שרשור ../images/Emo32.gif - Use It Wisely ../images/Emo8.gif

זה המקום לכל מה שבא לכם להגיד, לשאול, להכריז, להתקרצץ למנהלי חנויות מסכנים שמתים שיגלו איפה הם עובדים
ומה שבא לכם שלא קשור לקיילי. תרגישו חופשי

tatababa

New member
חחחחחח

אתה רומז שאני מתקרצץ!?!?!??! ודיסק השבוע שלי - (אני יודע שזה אמור להיות לא קשור לקיילי אבל לא יודע מה נפל עלי השבוע) Kylie Minogue - Confide In Me Australian Remixes CD הסידי סינגל האוסטרלי של קונפייד עם רמיקסים מעולים הופך אותו לאחת היציאות הכי שוות של קיילי לאורך כל הקריירה שלה. כל רמיקס יותר טוב מהאחר, אני פשוט שקעתי לתוך הדיסק הזה תוך כדי השמעות חוזרות.. שווה כל רגע! הצצה מהנה לדפי ההיסטוריה. שיר בולט : Confide In Me Big Brothers Mix Decide to confide.. Ran xx

p i n g o

New member
לא רמזתי!!!

וניסיתי לכתוב את זה בצורה מאוזנת
ואתם מוזמנים לכתוב פה באמת מה שבא לכם וכמה שבא לכם, על מה שבא לכם, בשביל זה הפורום (ומוסד הOFFוֹת) קיים!

zender

New member
אוייץ',נעלבתי../images/Emo10.gif

ישך בעיות איתי?! תזהר שאני לא יגלה איפה אתה עובד... אה,אתה פה

p i n g o

New member
וזנדר, לפני שאני שוכח:

איך קוראים לך? ואפשר תאריך לידה? וזה ללוח האירועים של הפורום, אני לא סוכן שב"כ או משהו

zender

New member
אוליי גם מיספר חשבון בנק?!../images/Emo3.gif

שמעון 20/02/1979 ואל תפיץ את זה הבולשת מחפשת אחריי

tatababa

New member
אם אתה מתעקש... חשבון בנק ו

כרטיס אשראי יתקבלו בברכה..

פרסים ולהיטים ../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif ../images/Emo175.gif

אנחנו שמחים להציג בפניכם את הגירסה המעודכנת של "הקופסא"- מצעד הלהיטים הלועזיים הגדול ביותר באינטרנט. מהיום גם אתם יכולים להשפיע בקביעת הלהיטים החמים, וכמובן ... לזכות בפרסים. השבוע 5 זוכים מאושרים יזכו בסינגל החדש של דניאל בדינגפילד!!
פורום דתיים וחילוניים מארגן ראיון עם רב הראשי לצה"ל, תא"ל ישראל וייס, שיענה לשאלות במרוכז בתחילת חודש ספטמבר. ניתן להגיש שאלות בפורום עד ה-1/9.
אנחנו שוב מזכירים לכם את שלל התחרויות בפורומים שלנו... קחו לכם כמה דקות, וגשו לאחת מהן- בסוף זה תמיד משתלם

../images/Emo176.gifפורום סדרות מצוירות בתפוז

נפתח בתפוז פורום חדש
פורום סדרות מצוירות - 826
פורום זה מיועד להוות מקום מפגש לאוהבי סדרות מצוירות באשר הם, הפורום מהווה בית לסדרות מצוירות שונות ורבות כגון:
סדרות מצוירות ונוסטלגיות שלא ראו אור על המסך זה שנים כגון : ניצי הכסף, שירה נסיכת הכוח ,הימן, החתולים הסמוראים ,גרגולים וכו'
וכן סדרות מצוירות אשר לא מוכרות בישראל כגון:באטמן ביונד ,ספידרמן אולימיטד, פרויקט זיטה ורבים אחרים
ולבסוף כגולת הכותרת אותן סדרות פופולריות המשודרות היום בטלויזה כגון: ליגת הצדק, באטמן , יוגיהו, ביבלייד ארתור ורבים וטובים אחרים מקווים לראותכם, עידו ולאקי
*פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום*

Drorrrrrr

New member
../images/Emo178.gif פורום דה קולינג !

בקרוב פורום דה קולינג חוגג שנה! רוצה להשתתף בחגיגות? Yes רוצה להכיר יותר את הלהקה? Yes רוצה לשמוע חדשות על האלבום שבדרך? Yes Yes Yes פורום דה קולינג- זה המקום בשבילך! למה את/ה עדיין לא שם? האא.... את/ה לא יודע/ת מי אלה דה קולינג...
דה קולינג היא להקת סופט-רוק אשר התפרסמה עם להיט ענק בשם Wherever You Will Go שאחריו יצאו עוד שני סינגלים מצליחים מאלבום הבכורה שלהם: Camino Palmero! אז עכשיו אתם יודעים מי אלה דה קולינג! הגיע הזמן גם לדבר עליהם! פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

גם היום צפוף בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

היום ב-19:00 רועי יחזקאל מארח את בועז טביב Live בפורום מוזיקה יוונית. כדאי לקפוץ לשמוע על המוביל בתחום המוסיקה היוונית בארץ!
באותה שעה בצ'ט של פורום פוליטיקה בשרון מגיע עמוס גבריאלי, המתמודד על ראשות עירית כפר סבא. הוא יענה לשאלות הגולשים למשך כשעה קלה.
פורום אופניים מארח את דן בזנר, מנכ"ל צימוק, שמארגנת אירועי אופניים. היום בשעה 21:00.

אתם חייבים להיות שם!!!../images/Emo68.gif../images/Emo15.gif../images/Emo91.gif

היום ב-19:00 בפורום לימודים ועוד אנחנו מתכננים לכם את האירוע האינטרנטי המגניב ביותר שראיתם אי פעם!! חוזרים לבית הספר... רועי יחזקאל וערן פרבשטיין באירוע מוטרף ויחודי, מביאים לכם את כל הטיפים הגדולים להעתקות במבחנים!! הם יספרו לכם איך ניתן ללבוש תלבושת אחידה ועדיין להיות באופנה, איך ניתן להכניס ארוחת צהריים שלמה לתוך סנדביץ' ויערכו פעילויות בפורום... נחלק לכם פרסים!! במהלך התכנית נארח את המאפרת ענת רשף, שתספר לכל הבנות איך מתאפרים לבית הספר בסטייל, נעלה לשידור את השחקנית הצעירה והמבטיחה אגם רוטברג מהסדרה "אהבה מעבר לפינה" שתעלה זכרונות ילדות ותספר על החזרה לבית הספר, ונתקשר לשירי מימון, האחת והיחידה , כדי להוציא ממנה מידע על מה בדיוק קורה במאחורי הקלעים של הגמר הגדול של "כוכב נולד". כדאי לכם להיות שם- יהיה גדול!!!!

tatababa

New member
כוכב נולד../images/Emo45.gif

לא יודע מה אתכם (אם ראיתם בכלל) אבל אני ממש אהבתי! ברכות לנינט!! מקווה שהיא תוציא את "מקיץ אל חלום" כסינגל כי הביצוע ממש מתאים לה!

tatababa

New member
דנה ברגר - בומביי

באיזה אלבום שלה השיר הזה נמצא? (שיר מעולה דרך אגב!!)

למעלה