הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הראשון שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה מגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30 אתם מוזמנים יחד לגלות מי עוזב את הוילה הערב ב-22:00 בערוץ- YTV, ולהתחיל לשרשר שאלות בפורום מיד עם סיום התוכנית...
אני לא סתם ערה, אני טסה (לאנגליה) עוד שעתיים בערך אז אני תיכף זזה לשדה התעופה בכל מקרה, אני בטח אמשיך להכנס לכאן ולכתוב במהלך השבוע למרות שאני באנגליה, אבל אני אכתוב באנגלית, מקווה שלא תשנאו אותי בשביל זה
אני אודיע לכן איך הייתה התערוכה של שר הטבעות אליה אני הולכת ביום שבת
אני יודעת שאני מעצבנת ובערב אחד ממלאה את הפורום אבל... אני כותבת מין ספר קטן משלי על ההרפתקאה של אורלנדו בחבריו בשר הטבעות... אני אקצר זה כמו סרט רביעי: מסופר על הרגע שבו הם מגיעים למקום מפחיד שנקרא ארץ הצללים והם צריכים למצוא את אבן הבדולח שתצליח להוציא את כל הצללים מהארץ אל ההרפתקאה מצטרפת אליהם נערה חמודה בעלת כוחות חזקים שלא נראים לעין עד ש... אם תרצו את השלם תשלחו הודעה אני אנשע לנות כמה שיותר מהר!!!
אנשים לא הייתי בערך שבוע כי היה לי בעיות במחשב אבל חזרתי שרון אני יביא לך את המאמר על שר הטבעות שאני יסיים טוב מיצטערת שאיחרתי אהה והסיפור שלך (An100 ) יפה אבל ארץ הצללים צריכה שם כזה מאיים שכל פעם שמישהו יגיד אותו אז יעבור להם צמרמורת כמו "מורדור" זה מפחיד וזה רק הצעה את לא חייבת להקשיב לי
אני באמת מודה לך על הרעיון כי הייתי זקוקה לזה ... גם אני לא הייתי כאן זמן מה ואני חושבת שהפורום הזה נורא נחמד אם תרצי כתובת האימייל שלי היא : [email protected] אז אם תרצי יותר להתכתב בסבבה...