שרשור

skaatushonet

New member
איזה יום כיפיי היה ליי מפגש עם אוהד

תקשיבו איזה יום כיפי היה לייייייייי נסעתי עם חברה שלי לת"א למפגש עם אוהד אלישעעע החתייךךך והיה כ"כ כיף אין לכם מושגגגג טוב תקשיבו: בהתחלה אני וחברה שלי נכנסו לקניון וחיכנו לאוררר אהובתיייי וכשהיא ראתה אותי היא קפצהה עלייי כפרעליה איסה חיבוקיםםםם יווווו ואז עלינו לקומה 3 לגג...וראינו את אוהד!!!!!!!!! אז חברה שלי התחילה כולה לרעוד...ואור כפרעליה נהייתה אדומההה עכשיו אני חפיף באה אליו עושה לו שאלום!!! בשיא ההתלהבות אז הוא אומר לי שלום!!! ואסססס נתתתי לו חיבוקקקקקקקקקק איזה מאמי הואאא ואס אמרתי וכולם מתרגשות ואני מה איכפת לי וזה... אומרת לו "תחתום לי בבקשה לחברה שלא יכלה לבוא..." אס הוא חתם... ואס כולם התחילו להצטלם ושעה חיכינו עם אור וחברה שלי...אס לקחתי את חברה שלי דחפתי את כולם ו אמרתי לו "נו בחיאת אוהד שעה אנחנו מחכות תצטלם איתה בבקשה" והוא כפרעליו חייך "בטח בטח!!" הצטלמנו... ואססס הצטלמתייי עם אוררררררר אהובתיייי ועם אוההההדד כפרעלייו איך חיבקתי אותוווו אבל יצאתי מכוערת היה כיףףףףףףףףףףףףףף אור מושלמת שלי אני אוהבת אותך המוניםםםםםםםםםםםםםםםםםם

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

רום אונגר, הידוע בכינויו "החנון יהושע" יגיע בשעה 12:30 להתארח בפורום מכת מדינה. שרשרו לו בפורום שאלות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1392&msgid=68617026
הזוכה השבועי בתכנית מת להיות יתארח ב-21:10 LIVE בבלוג טי.וי של תפוז אנשים ויענה לכל שאלותיכם. שרשרו לו כבר עכשיו שאלות בפורום מת להיות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1335&msgid=68731920

לאו13

New member
אאאאאאאאא../images/Emo141.gif

דיי איזהה כיףףף לךךך!!! אוהדיייייייייי!!!! אוייייי אני שמחהה שנהנתתת!!!!

נצל"ש

איזה כיף לי!!! קנו לי את ה- דיוידי של הפסטיגל!! בגלל שלא השגתי כרטיסים לפסטיגל אז ההורים שלי קנו לי ולאחותי את ה dvd של הפסטיגל. אתמול ראיתי והראל פשוט מושלם, איך הוא רוקד, הוא צריך ללכת לנולד לרקוד. הפסטיגל יפה ומושקע אבל הסיפור עצמו משעמם. אין כמו פסטיגל 2004! (כאילו אני הייתי שם...) כול מי שהולך לפסטיגל שיהנה!

Or Skaat123

New member
היום המושלם שלייי

אס ככה: ב-1 וחצי יצאתי מהבית לכיוון עזריאלי כדי לפגוש את אוהד וכמובן שאת אודליה המהממת שליי! קצת אחרי 2 הגעתי להפנינג וראיתי את אודליההה אמא איזה יפההההההה עלינו לגג כדי לפגוש את אוהד שישב שם כמו מלך אני פשוט רעדתי כוליי אחרי כמה דחיפות ועניינים אני ואודליה הצטלמנו עם אוהד ואס היא הייתה צריכה ללכת אחרי שהיא הלכה הלכתי ליד אליהו [איפה ששיר נולד]..המצאתי למאבטח שחברה שלי לא באה בסוף והכרטיסים אצלה אז הוא נתן לי כרטיס לשורה 14 למרות שעמדתי יותר קרוב.. היה שיא הכיף!!! אח"כ הלכתי למקום קרוב וחברה שלי לקחה אותי לפסטי שזה סיפור בפני עצמו!!! הגענו לשם והיה לנו שלט לרן, שלט להראל ומתנה להראל..עכשיו היינו חייבות לתת להם את זה וכמובן בזכותי אני וחברות שלי פגשנו את רן..אח"כ לפני שהראל עלה צעקנו לו ונתתי לו את המתנה..הייתי קצת רחוקה כי היו לפניי בנות אס הוא ביקש מהם לזוז כי הוא רצה לחבק אותיי איזה חמוד אמאאאאאא אבל אין לי תמונה איתו הוא ממש אהב את המתנה !!! [ראינו לפני זה עוד כמה..ולשלום ממה קשור קראתי ציון ] עשיתי לאוטו שלו בוק רציני מכל הכיווניםם.. בקיצור היה שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמחה שנהניתן!!! ../images/Emo24.gif

יואו....מתי אני יפגוש אתכן??? מושלמות שלי!!!
אבל....אל תשכחו להודיע לי בפעם הבאה שיש מפגש עם אוהד...
אוהבת אתכן המוןןןןןןןןןןןןןן!!!

skaatushonet

New member
גם אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךך

ונודיע לך מאמי...מצטערת שזה יצא ככה!!!!!!! מוואהה

skaatit 1

New member
זה פסדר מאמי שלי!!! ../images/Emo70.gif

אני מקווה שיצא לנו להפגש פעם...

בזוקההה

New member
אוהד החמוד../images/Emo82.gif

הייתי איתו בקולנוע... הוא ישב שורה לפניי ראינו הארי פוטר....אני לא מעריצה שלו או משהו אבל הוא ממש מתוק אמרתי לו שלום והוא חייך

i love skat

New member
נחמדד לך..שמחה בשבילך../images/Emo187.gif../images/Emo9.gif

חח..אני לא כ"כ מתה עליו.. אבל אני שמחה בשבילךךך

כולם-כנסו בבקשה...!

"אז תן קצת שמש ושלווה..." מוכר לכם? נכון! זה השיר של אגם רודברג מהפסטיגל של 2004! אתם אוהבים את אגם? תראו לה את זה בזה שתרשמו לפורום הרישמי שלה ואם הרבה ירשמו, אגם תכתוב שם הודעות! כתובת הפורום תהיה בסוף ההודעה! תפרסמו את הפורום לכל מי שאתם מכירים ותירשמו! תודה למי שנרשם! לאב יווו

ariel tad

New member
פורום חדש למיכאל עינב

פורום חדש ויציב לכוכב,אתן מוזמנות להירשם

על החלום שלי../images/Emo13.gif אתן חייבות לקרוא../images/Emo70.gif

הי בנות סורי על הודעה חדשה פשוט הייתי צריכה לספר לכן על חלום שחלמתי.. זה היה ככה היה איזה יום לא יודעת איפה הייתי אבל ראיתי אותו והוא אמר לי היי ואמרתי לו היי אבל בי כי אני חייבת ללכת והוא שאל למה אז אמרתי לו אם אני יפגוש אותך אני יסביר לך אתה תבין ומשם הלכתי לבית חולים כי נפלתי על יד שלי והעצם זזה קצת..<<זה היה אמיתי שנפלתי וכל זה>> ואז ביום שבת שזה היה אחרי יום או יומיים מאז שראיתי אותו אז בקיץ קץ ביום שבת נםלתי עוד פעם גמזה היה אמיתי ו..עבר יום יום ראשון ואז אני וחברה שלי הלכנו לבית מלון ומישו בדרך זרק עלינו אבנים וירה בנו אני לא הצלחתי להיסתתר אבל חברה שלי הלכה מאחורי איזה משו ואני הלכי לספר את זה כדי שיתפסו אותו אבל אפ'חד א האמין לי ואז ראיתי את הראלוש והוא חייך אלי עם החיוך הכובש שלו ואמר לי שלום..!!
ואמרתי לו שלום בסוף כע פגשתי אותך ואז הוא ביש מימני לדעת למה לא יכולתי לדבר איתו והסברתי לו מה קרה ואז הוא אמר וואי חבל אז בואי איתי נלך לטייל אני ינסה לגרום לך לחייך יותר ואז....ניגמר החלום קמתי..!! קצת חבל..
טוב אבל אינ מקווה שאני יפגוש אותו..!
סקעת
ה{ר}אל
מושלם

למעלה