שרשור

amazone

New member
בוקר טוב נשימים

אני כרגיל ערה השמש עדיין לא זורחת והציפורים לא מצייצות סמי תקוע באיזה חור ולמרות שאני לא בטוחה למה יש לי כמה חשדות ומה שבטוח זה שזה יעלה לי אני רק מקווה שהוא מוגן וחם לו וזה אומר גם שהיום אגיע לעבודה באוטובוס

amazone

New member
נ.ב

בכל דופן יש יוצא דופן - אישה (יחיד) נש[ים] (רבים)

amazone

New member
חי ונושם בעזרת השם והאמזונה

אחרי 6 שעות בשמש תפסתי שיזוף א- סימטרי בצורה של החולצה - כתף כן כתף לא סמי - וואי סיפור ארוך. כל מה שרציתי זה כבלים ומצבר להתניע אותו - אבל אף גברבר לא הצליח אפילו כמה "מקצוענים" בתחום. מוסך נייד שהקפצתי עשה בדרך תאונה עם נפגעים. - לא רציני בסוף לא הייתה לי ברירה והקפצתי את אחי שהקפיץ לי את המצבר עם הקאיה (וגם הוא לא יודע להקפיץ כמו שצריך והשיטה שלי הייתה יותר טובה אבל אוטו שלו יכול להרס וזה גם ככה של העבודה שלו אז מה כפת לי) בכל מקרה לקחתי סיכון וברחתי מניידת משטרה והגעתי לחנות חלפים שאני מכירה שם החלפתי מצבר ושיפצרתי עוד כמה דברים אצל הילד יום א' מסדרת לו עוד קצת קוסמטיקה ועד יום ב' הוא יהיה מוכן לדרכו החדשה

amazone

New member
ראה תגובה דלעיל ../images/Emo11.gif

אוופס... למי שלא יודע סמי הוא סוזוקי סמוראי בן 15 בעוד חודשיים אצלי כבר יותר מ-4 שנים. התלבטתי קצת עם השם אבל לפני שקיבלתי אותו אמרתי לעצמי - מזונה (ככה אני קוראת לעצמי כשאני לבד), כפרה... נשמה... אם יצא בת - נקרא לה סוזי (סוזוקי) אבל בגלל שיצא בן קוראים לו סמי (כמו סמוראי). איך יודעים שהוא בן? יש לו 2 ביצים ופין. ברור שמדובר במונחים מקצועיים גרידא - זה אתם עם הקונוטציות...

amazone

New member
ENJOY THE SILENCE

WORDS LIKE VIELNCE BRAEK THE SILENCE... WORDS R VERY UNESESERY THEY CAN ONLY DO HARM... WORDS R MEANINGLESS לפעמים באמת צריך לתת לי להנות מהשקט אשמח אם ייצטרפו אליי אבל להכריח אותי לדבר... יכול להיות שהמלים באותו הרגע לא יצאו לי נכון אני יכולה רק להודות בזה שאני לא מושלמת ולבטא את בקשת ה-

למעלה