שרשור

osnatfbook

New member
אוספת חומר טוב...

לספר שעתיד לצאת לאור ויתמקד ביציאה מהארון בעזרת סיפורים אישיים , דרושים מכתבים אישיים מכל סוג שהם (מכתבים שכתבת למגירה על קושי היציאה , המכתב שכתבת לאמא/אבא ולא העזת לתת , נקודת הראות שלך על תגובת ההורים וכו)´. את החומר אפשר לשלוח בשם בדוי או אמיתי. חשוב רק לציין גיל , וכתובת מייל למשלוח תגובה במידה ואת/ה מעוניין/ת בתגובה. לפרטים נוספים אפשר לפנות לאסנת : 052-628718 או ישר לשלוח ל : [email protected] תודה על שיתוף הפעולה.

Thenigma

New member
סוף סוף....

סוף סוף קיבלתי רגילה!!!!! ולמה סוף סוף? כי עוד שבועיים מגיעה לי כבר עוד אחת... אז למרות שלא שומעים ממני הרבה( אם בכלל) אני עדיין פה...משתתף פסיבי שכזה... שלכם TheEnigma

Thenigma

New member
רק פתחתי את הפה

רק פתחתי את הפה על הרגילה שלי...וכבר ביום שלישי בערב הייתי בדרך חזרה לבסיס :( אבל לפחות חזרתי לסופ"ש...

להיות הורה גאה ../images/Emo95.gif

``בן הזוג שלי הוא הומו. לי אישית זה לא מפריע. אך הורי וחברותי מתנגדים וטוענים שאני מכניסה ראש בריא למיטה חולה. האם אני הומופובית?``. ``פרטנר לחיים לעומת פרטנר להורות - אני לא יודע איפה אפשר למתוח קו. זה כל-כך לא ברור לי``. ``השבוע החבר שלי בישר כי הם מתכוונים לעשות ילד, והוא אומר שהיא מתעקשת לעשות את זה בדרך הטבע (במגע)``. דילמות אלה ואחרות מועלות בפורום חדש הנקרא "הורות גאה". אני מזמין אתכם לקרוא כתבה על סיפור הפורום, ועל אלון, האיש העומד מאחורי הפרוייקט הייחודי: להיות הורה גאה

אבא גאה

New member
../images/Emo124.gif פורום חדש בתפוז ../images/Emo34.gif

אז פורום חדש נפתח בתפוז, פורום "הורות הומולסבית" הפורום יתעסק בסוגיות של ההורות ההומולסבית על ההיבטים השונים, מטרום תהליך ההורות דרך הגשמת ההורות ובהורות עצמה, וכמובן כל ההתלבטויות והקשיים שבדרך. מזמין את כולכם לקחת חלק בדיונים שיתפתחו בפורום "הורות הומולסבית" ומקווה לשיתוף פעולה פורה. בפורום יהיה גם מקום להיכרויות בין אנשים שמעונינים למצוא בן/בת זוג להורות משותפת. מספר הפורום 386, והנה קישור שלכם, רוני.

DJNYC

New member
פרוייקט לאראמי.

אני רוצה לספר לכם על סרט של HBO שישודר בארה"ב ביום שבת. הסרט מדבר על הרצח של מאטיו שאפרד שהיה נער גיי שנרצח באכזריות. הסרט מדבר על העיירה לאראמי ועל הרצח הזה שהתחולל בתוכה. פרוייקט לאראמי.

galil35

New member
פתיחה רשמית של סניף גאים בגליל + מס

ביום ראשון הקרוב ה- 10.3.2001 בשעה 20:00 מתקיים טקס פתיחת סניף "האגודה – גאים בגליל". בטקס יהיו נוכחים ראש מועצת הגליל העליון מר ולנסי אהרון, ראש מועצת מבואות חרמון מר שלום רובין, יו"ר הפדרציה היהודית בסן פרנסיסקו מר אל באום ויו"ר האגודה מר איתי פנקס. סניף "האגודה – גאים בגליל" נמצא בקרית שמונה, רחוב הירדן 11 קומה ג´. מיד לאחר הטקס בשעה 22:00 ניסע כולם למסיבה שתתקיים בפאב ה "אנשו" ביציאה הצפונית של קרית שמונה לכיוון החרמון. פרטים לגביי המסיבה לקניית כרטיסים במחיר סימלי של 20 ש"ח, ניתן לקבל אצל ארז פלאפון 051-252775. נשמח מאוד לראותכם עמנו. להתראות

osnatfbook

New member
אוספת חומר כתוב...

לספר שעתיד לצאת לאור ויתמקד ביציאה מהארון בעזרת סיפורים אישיים , דרושים מכתבים אישיים מכל סוג שהם (מכתבים שכתבת למגירה על קושי היציאה , המכתב שכתבת לאמא/אבא ולא העזת לתת , נקודת הראות שלך על תגובת ההורים וכו)´. את החומר אפשר לשלוח בשם בדוי או אמיתי. חשוב רק לציין גיל , וכתובת מייל למשלוח תגובה במידה ואת/ה מעוניין/ת בתגובה. לפרטים נוספים אפשר לפנות לאסנת : 052-628718 או ישר לשלוח ל : [email protected] תודה על שיתוף הפעולה.

../images/Emo87.gifפורום ישן - מנהל חדש../images/Emo87.gif

היי מה המצב? אני חתול בבית משוגעים - המנהל החדש של פורום כדורסל
אתם מוזמנים להיכנס לפורום שלי ולהישתתף בדיונים בפורום על כל סוגי הכדורסל (מכללות, NBA, ליגה אירופית ועוד הרבה ליגות אחרות - אני לא מצליח להזכר בכולן, יש כל-כך הרבה...) אתם מוזמנים גם לתרום ידע משלכם
המשוגע
חמש שניות הייתם שם! זוז!!!!!!!!

../images/Emo41.gifכוכבי הרדיו היום בתפוז

כוכבי רדיו 102FM יתארחו היום בפורום אילת. החל משעה 19:00 תוכלו לשאול את כל השאלות על אילת, הרדיו, ומה שביניהם. עד עכשיו הם היו המראיינים, היום הם יתבקשו לענות על שאלותיכם. גלישה נעימה

טלי24

New member
כותבת בשם ידיד דו-מיני שמעוניין

להכיר מישהי לקשר רציני. פרטים עליו:, שחום, נערי, נראה טוב מאזור השרון 24/1.70. רצוי שתהיה מהאזור, רזה, מטופחת ונראת טוב. נא להשאיר אמצעי התקשרות ואני אתווך, תודה.

osnatfbook

New member
מה קורה עם המכתבים??!!!!

למעלה