שרשור

dk6

New member
באקט של חזרה לפורום

זה בדיוק אבל בדיוק מה שעבר לי בראש. אבל בדיוק. נ.ב: סימפל פלאן נשמע כמו שאם בלינק 182 וגרין דיי היו עושים ילדים והם היו מקימים להקה. קיצר מאעפן

נצל"ש ../images/Emo3.gif

בהצלחה לכל מי שמסיים ללמוד היום
(זה נורא מוזר לא להיות בביצפר ב20 ביוני ולקבל תעודה
) כיף לכם... מעכשיו חופש!
יומטוב!

בעיקרון סיימתי לפני פסח...

אבל לא הייתי קוראת למגנים/בגרויות פעמיים בשבוע חופש...
ככה שאני אסיים ללמוד ב14.7!

תודה ../images/Emo13.gif נו איך התעודות?../images/Emo3.gif

לי יש רק פיסיקה
<נו טוב, וספורט, אבל זה לא נחשב!
> חופש נעיםםםםם

N i T z A n1

New member
אמאשלך!! דברי יפה על אילנה

חחחח את יודעת שלאחות של ליאנה קוראים אילנה? והיא נתנה לי 100 שנתי ויש לי ממוצע 87 שנתי... ככה הילה אומרת

רונלע

New member
חופש נעים לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

חופש= אושר!! העעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo9.gif

מי למד היום בכלל?!
[ניצ,לא אנחנו כמובן
] אנחנו אתמול קיבלנו תעודות ושטויות [ורשום לי שאני עולה לי"א! לא רשום י"א 8! אני לא עולה לי"א 8! ולא אכפת לי! אני אהיה בי"א 4 וזהו
] אז תהנו בחופש
תעשו כמה שיותר דברים שאין זמן וכוח לעשות במשך השנה
וכמובן- תבואו למפגש
יומטוב לכולם

N i T z A n1

New member
אל תלהבי יותר מדי

נראה לי קר מי שעולה לי"א4 כתוב לו י"א4 כל השאר כתוב י"א מדונה פשוט סתומה (חחח התקשרתי אליה היום 3 פעמים!)

../images/Emo32.gif כרטיסים לניצנים- המספר מוגבל!

כרטיסים לכל שמונת ימי ההופעות בניצנים- 1. יום שני- 11.7.05- דניאל סלומון, אביב גפן והתעיוט מארחים את נינט טייב, מוניקה סקס ובתי. 2. יום שלישי- 12.7.05- אינפקציה, היהודים, שייגעצ וסינרגיה. 3. יום רביעי- 13.7.05- תערובת אסקוט, עברי לידר מארח את דנה אינטרנשיונל, מטרופולין ושרון הולצמן. 4. יום חמישי- 14.7.05- מיקה קרני, הפרוייקט של עידן רייכל, בית הבובות ולהקת שבע. 5. יום ראשון- 17.7.05- דודי לוי, משינה, דודו טסה ולירז צ'רכי. 6. יום שני- 18.7.05- יוני בלוך מארח את אפרת גוש, שרית חדד וטיפקס, מה קשור ושחר והתבלינים. 7. יום רביעי- 20.7.05- כנסיית השכל, מוקי ומוש בן ארי, שי גבסו ואירס פרחי. 8. יום חמישי- 21.7.05- מירי מסיקה מארחת את אוהד חיטמן, פורטיסחרוף, קוואמי וארקדי דוכין. ישנם כרטיסים לכל הימים, מחירם זול, אך מספרים מוגבל- מהרו! מכירת הכרטיסים- חיפה והצפון- לימור- בכדי ליצור קשר- שלח/י מסר (דרך המערכת בתפוז), אל כינוי זה. מרכז הארץ ודרומה- גילי- בכדי ליצור קשר- שלח/י מסר (דרך המערכת בתפוז), אל כינוי זה. כמו כן, ניתן גם לשלוח אימייל לכתובת הבאה- [email protected]

למעלה