שרשור

EagleGirl

New member
מה פתאום

אני סתם אוהבת להיות קהל.. חוץ מזה אורי לא ממש מצחיק אותי וגם הבנתי שזאת תוכנית חמודה.. אבל לפי מה שקורה בעוד שבועיים נראהל י שאני אוותר ואני אלך להופיע לחיילים במחסום ארז

dk6

New member
מה הרגת אותי עכשיו

לא צחקתי ככה כבר הרבה זמן

dk6

New member
תגידי בא לך למוות?

למה את הולכת למחסום ארז בלי שמכריחים אותך. זה כמו לצעוק היטלר ההומו בשואה

EagleGirl

New member
אני הולכת להופיע

ל250 חיילים שמשרתים במחסום ובאיזור.. לא יודעת בדיוק פרטים אבל זה חשוב לי להפויע שם כי ידיד שלי משרת שם. אף אחד לא הכריח אותי.. אני מעדיפה להופיע מאשר להיות קהל

יו גם ערבים גם רחוק מהבית

וגם מכריחים אותם לראות הופעות סוג ז'? לצהל יש כסף שיביאו משו לחיילים תביאו להם איזה אדיר מילר או אפילו אריק זילברמן משו תשקיעו

EagleGirl

New member
בלי לזלזל...

תהיה הופעה משובחת.. חוץ מזה הסטאנד פא הוא חצי שעה וכל האמנים הגדולים לא מוכנםים להופיע בהתנדבות לחיילים שמסכנים תחיים שלהם באיזה חור בארץ... חוץ מזה הסטאנד פא יהיה קצר והם רוצים כמה אמנים.. חוצמזה.... יהיו עוד דברים בתכנון חוץ מסטאנד אפ כמובן.

האמת שמלא אמנים מופיעים בהתנדבות

אז אל תגידי דברים שאת לא יודעת כי יש המון המון סטנדאפיסטים שמופיעים בהתנדבות אם לא לחיילים אז לחולים או בבתי משוגעים או לילדים אוטיסטים או לחולי סרטן וכו' אז אל תגידי דברים כאלה...

dk6

New member
אדיר מילר...

או אריק זילברמן... מה קשור אבל קרעת אותי גם ערבים גם רחוק מהבית וגם הופעות סוג ז' חחחח

אני ואבילוס היינו אתמול

האמת? לא היה משהו
מהתוכניות האלה שרואים רק כי אין משהו אחר לראות. אנחנו בכלל באנו בשביל אורי
ונוסבאום
והם כל הזמן היו למעלה יותר וצילמו את הקטע שלהם בלי הקהל.. בהתחלה היו 5 סטנדאפיסטים (נכה- דדי, אתיופי, אחת "שמנה", הומלס וזקן) שכל אחד סיפר כמה קטעים (די עלובים) ואז היו 2 "קרבות" (אחד בין ערבי לשומר רוסי ואחד בין חייל לאיש עסקים) וזהו.

למעלה