שרשור

yaeli1993

New member
חדשה ../images/Emo13.gif ../images/Emo62.gif

קוראים לי יעל.. ואני בת 12 וחצי
בכל מקרה אני בזמן האחרון התחלתי לשמוע את שירי וראיתי שהיא זמרת מעולה עם שירים נורא יפים ומאז אני אוהבת אותה (את המוזיקה שלה
) מקווה להשתלב !

../images/Emo43.gif רוצים להיפגש על חשבוננו../images/Emo35.gif

תפוז מזמינה אתכם למפגש פורום על חשבונה
זוכרים את פרוייקט "המקלדת"? אתם הגולשים שלחתם יותר מ1200 סיפורים. אתם הגולשים הצבעתם איזה מהסיפורים יעברו לשלב הבא והלקטורים שלנו בחרו (יתפרסם בקרוב) בכ- 60 הסיפורים שיופיעו בספר. בקרוב מגיע שלב העריכה, העימוד, עיצוב הכריכה וההדפסה. מה לדעתכם צריך להופיע על כריכה של ספר שמורכב מיצירתם ודעתם של אלפי אנשים
כי לנו ברור שאתם הגולשים הם אלה שצריכים להופיע על כרירכת הספר הזה
ב20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם.
אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה
)

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

רמי ורונן, אירה וגיא ואפרת ורואי -שלושת הזוגות שעלו לגמר הגדול של רצים לדירה יתארחו בתפוז Live ב Blog Tv בשעה 19:30. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות כבר עכשיו בפורום רצים לדירה 2.
אילן נרינסקי, מורה לזואולוגיה ומנהל פינת חי יענה לשאלות בנושא שילוב בע"ח במסגרות חינוכיות היום בשעה 20:00 בפורום חינוך לילדים ונוער

חזרתי../images/Emo8.gif

אז רק לפני שעה חזרתי מהנמל בחיפה, זאת עיר מדהימה מבחינת הנוף שראיתי מהאוניה אבל נעזוב את זה
מממ...אז כל החג הייתי בהפלגה והיה ממש כיף- היינו במרמריס וכריתים ומכל הבחינות היה מצויין
, היו מופעים יפים ובריכה קטנה עם מי ים מלוחים
ועוד מלא דברים אה וגם הרבה אוכל
מממ...וזהו

batelush161

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifברוכה הבאה!!

אני בת-אל,בת 13 וחצי אני בטוחה שתשתלבי,הילדים פה ממש חמודים ומצחיקים,והמנהלים ממש טובים

גם אני חזרתי ורק עכשיו שאני מתחילה

לקרוא את כל ההודעות אני קולטת עד כמה הפורום הזה פעיל!!
הייתי בסחנה (טיול גיבוש) והיה כזה כיף! היו לנו תחרויות בתוך הבריכה עד 2 מ-2 עד-6 סתם ישבנו על הדשא ועשינו שטויות או היינו בתוך המים התקלחנו התארגנו והכל 6 ארוחת ערב ואז קריוקי ריקודים ומרתון סרטים אל תוך הלילה והנבלות (
) העירו אותנו ב-6 בבוקר!!ישנו בשקי שינה
בסוף חזרתי ב-9 ולא ב-1.1 ועכשיו לקטע המצחיק.. בדרך לסחנה באוטובוס שמעתי שתי בנות "אין לי אהבה קטנה" אני ישר מתרוממת "יש לך שירי ב-MP?" היא אומרת לי "כן,3 שירים" אני כולי בהתרגשות ואז בקשתי ממנה ואמרתי טוב בטח יש לה את "השקט שנשאר" "עד שתבין אותי" ו-"אהבה קטנה" כולי בהתלהבות מעבירה עד לשיר של שירי פתאום אני נעצרת ונתתי צרחה "יואווווווווו יש לך כמה פעמים!!!!!!!" חח פתאום שקט וכל האוטובוס מסתכל עלי
אופס.. חיחי (לא שאני שמחה מזה שהיא הורידה את "כמה פעמים" ולא קנתה את הדיסק אבל בכל אופן) שחזרתי הביתה פתחתי את הדלת של החדר ומול הפרצוף ישר הופיע לי הפוסטר הענק הזה של שירי של הדיסק חייכתי ואמרתי "כפרה עליה!" וישר העייפות חלפה!!
(לא לגמרי
) מישהו קרא עד פה?!

חחחח...וואי ממש יפה שנהנת../images/Emo8.gif

וברוכה השבה. זה נשמע ממש כיף. זה היה טיול מביה"ס? חחח...אני מדמיין את איך כל האוטובוס מסתכל עליך חחח
נשמע מוזר
וקראתי עד הסוף ח

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gifקראתי, ענק!../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

איזה מפחיד זה שיש שקט
חחח

למעלה