שרשור

kyle chandler

New member
שרשור../images/Emo32.gif../images/Emo168.gif

איך עבר עליכם השבוע? מה עשיתם ואיפה הייתם? האם הדלקתם נרות כל יום? האם קידשתם? האם הייתם בעזריאלי כל השבוע?! ספרו לנו

טוב...

השבוע עבר עלי נחמד (תודה ששאלת :] ) חוץ מזה שפרצו לי למחשב ומצאתי מלא מלא מלא תולעים שהיו לי. נדפק האיסי והמסנג'ר.. :[ אבל אני מסתדרת... ודודה שלי הקטנה והחמודה
שעוד לא יודעת להגיד אמא למדה מה זה שעון. כשאתם אומרים לה שעון היא יודעת לאן להסתכל :] לא שזה ממש מעניין... השלמתי עם ידיד טוב שלי אחרי חצי שנה שלא דיברנו (הוא קיבוצניק ציני חמוד כזה.. ואני אוהבת קיבוצניקים.. הם כאלה מגניבים!) אז אני שמחה.. הדלקתי נרות כל יום.. קידשתי (על מה?!) לא הייתי בעזריאלי בכלל... טיילתי בעיר המעצבנת שלי... וממ... זהו היה כיף לשגע אתכם.

kyle chandler

New member
את אוהבת קיבוצניקים?!../images/Emo168.gif

אם הייתה לי הזדמנות לעבור לעיר הייתי עושה את זה מזמן אבל אני תקוע בקיבוץ. זה ממש מעצבן תאמיני לי

גדול!

אתה קיבוצניק?! איזה מגניבבבב למה מעצבן? זה דווקא נשמע נחמד... ואולי תחליף אותי? אני יעבור לקיבוץ ואתה תעבור לעיר. נעשה סוויץ' סטודנטס מה לא נשמע מגניב? בקיצור אני אוהבת קיבוצניקים ות'אמת לא הבנתי מה רע... מגניב |מתלהבת|

kyle chandler

New member
זה פשוט מעצבן../images/Emo168.gif

אנחנו מנותקים מהעולם האמיתי, יש לנו חדר אוכל, אנחנו יודעים הכל אחד על השני, ועוד כל מיני דברים קטנים ומעצבנים. בואי נעשה סוויץ' אתם זוכרים את המשקה סוויץ'? זה היה כזה טעים!!!!

like the Devil

New member
תשובות

זה מדבר על חנוכה נכון????????? בכל אופן התשובות שלי לגביו! השבוע עצמו עבר סבבע! (רק שעכשיו נכנסתי לדיכי!!!) עשיתי שופינגגג (בנות- עם אתן מידה וותר על זה!!! פשוט אין כלום במידה הזאת!!) ראיתי סרטים (אלקסנדר- סרט ענק ושהמבקרים ייחנקו!! משפחת סופר-אל- באנגלית כמובן, סרט מאגניב!!! ומצחיק! שווה לראות את שניהם!) וראיתי את אלאדין! (שורה ראשונה! טום כמעט נפל!! ....חחחח....) יאפ! בטח! וכן בירכתי! עזריאלי??? דווקא אליו דילגתי, הייתי ברוטשילד הזהב (אני חצי גרה בראשון!) הקניון העלוב הזה בנס ציונה וקניון רמת גן!

Nitzan122

New member
היה נחמד

לפחות לא היה בצפר (
) אבל היה קר
הייתי במשפחת סופר על ודווקא לא כל כך התלהבתי... סרט נחמד לא יותר מזה... הייתי אמורה להיות בעזריאלי לראות אושן 12 אבל בסוף לא הלכנו
מישהו ראה? זה יפה? הדלקתי נרות (כמעט כל יום) ואלכסנדר זה באמת כזה יפה? כי אומרים שזה לא כזה טוב בגלל זה לא הלכתי אבל אם זה כזה יפה אז אולי אני יראה... וקיבלתי 95 במבחן בערבית
אני יודעת שזה לא קשור אבל זה שרשור
אז מותר לי להתלהב מזה

יו!

איזה מגניב לך! אני קיבלתי 65 בערבית :[ 90 בהיסטוריה ו96 בתרבות ישראל. אה ו85 במתמטיקה. מפוצצים אותנו במבחנים :[ חח טוב נסחפתי......

kyle chandler

New member
ראיתי אושן 12../images/Emo168.gif

הבכורה הרשמית הייתה ברביעי בערב ואני ראיתי בבוקר בהצגה של 11 כי רק אז הייתי בעזריאלי. נפגשתי עם מישהי מפורום כלשהו אתמול הייתי בלב המפרץ וראיתי סלולר סרט ממש טוב (ראיתי עם אחותי בת ה-10)

ממ...

שמעתי שסלולר סרט טוב. ואיך אושן12? נחמד? אני לא השקעתי בלראות את אושן11 אז לא נראה לי שאני יראה אושן12.

kyle chandler

New member
אתה יודע? אחד החברים שלי../images/Emo168.gif

אמר שסלולר זה גרוע ביותר!!!!!!!! הוא בטח לא ראה, כמו שהוא אמר שאושן 12 זה גרוע והוא בכלל לא ראה את זה

למעלה