שרשור
פתוח !

דן צ

New member
המכתב של לילו

טוב , אז ליאת כבר טסה ואפילו שלחה דרישת שלום. במהלך הטיסה היא קראה את מכתבנו בעלי הרמה וההצלחה אז מה דעתכם שנפרסם את מכתבינו כאן למען יראו ויראו??? אז הנה המכתב שלי שנשלח אליה : היי לילו אז זהו , את סוף סוף יושבת במטוס שהמריא לפני מספר דקות מנמל התעופה בעודך ממתינה לדיילת שתגיש לך את כוס התפוזים דיאט שהזמנת, את מעלעלת במכתבים שנשלחו אלייך . היה לך יום קשה , הכל התחיל כשהגעת לנמל התעופה עם שמחה בלב לקראת החופשה אבל הצליחו להרוס לך את החופשה , היתה שביתת עובדי נמל התעופה שבגללה הטיסה יצאה 4 שעות מאוחר יותר , היה לחץ נוראי בנמל התעופה, הרבה אנשים הרבה כעסים ואת בין כולם , כמעט והתחלת לדמוע וכבר ראית איך החופשה שלך נהרסת ואיך בסופו של דבר את נשארת בארץ , אפילו חשבת כבר לקרוא את כל המכתבים שנשלחו אלייך בנמל התעופה אבל בסופו של דבר השביתה הסתיימה ואת כבר בתוך המטוס. היה לך המון זמן להסתובב בדיוט פרי ולראות חנויות והמון דברים יפים , אם זה היה תלוי בך היית קונה הכל , אבל ממש הכל , הסתפקת בבושם אחד קצת דיסקים ופאקט סיגריות כמובן לאפי , לא היה לך אפילו מצב רוח לקניות שלא לדבר על לאכול משהו קל במזנון עכשיו את רק חושבת איך את מגיעה למלון ורק רוצה להשים את הראש ולנוח , לשכוח מכל היום הנוראי הזה , לשכוח מכל הדחק והלחץ שהיה בבן גוריון . אז תסתכלי מחלון המטוס עכשיו , לא הכוונה לכנף המטוס אלה למטה לים הכחול והרגוע ותראי איך למרות הכל הטבע הוא רגוע ושליו , תראי איך הים יפה מלמעלה עם הגלים הלבנים והספינות ששטות במרחב הענקי הזה כאילו אין שום דבר בעולם מלבד הים מלבד השלווה שהוא נוסך כרגע בליבך , את לוגמת מכוס המיץ הטעים ונאנחת לעצמך , שמה את הכל מאחורה ומבטיחה לעצמך רק להינות מהחופשה הזאת ולשכוח מהכל . אל תתיחסי אפילו לאנשים מסביבך הצווחנים והדורסנים שבתוך המטוס , עוד מעט גם אותם לא תראי עוד מעט לא תראי אף אחד ממטר , רק את ואת בעצמך. את מעלעלת בשאר המכתבים וחיוך עולה על שפתותייך , את קוראת את המכתב של אושר, כמה שהיא נחמדה ורוצה שיהיה לך רק טוב , המכתב של ניצן מלא בדחקות וצחוקים ואת צוחקת לעצמך לבד , אפי למשל כתבה שתבואי עם המון צרות מהחופשה כדי שתעלי אותם בפורום , הרי כזאת היא אפי פשוט נפלאה. אז זהו , נגמרו המכתבים ואת מתחילה קצת להשתעמם , אכלת כבר את האוכל הקר שהגישו ואת מחפשת קצת תעסוקה לעצמך , נמאס לך להסתכל באנשים מסביבך והם גם לא בדיוק האנשים הכי מעניינים בעולם , אז יש לי הצעה בשבילך והיא נקראת "משחקי חברה" המשחק נקרא :"חטוף את המטוס" עכשיו כן ממש עכשיו את קמה וצועקת שכולם ישמעו " שאף אחד לא יזוז,מי שזז מת", וככה את רצה ישר לתא הטייס וממשיכה את המשחק החטיפה ואם יש לך סכין או אולר אפילו סכין יפנית זה מעולה ואף מומלץ , אבל הכי טוב זה אקדח עם רימונים או חגורת נפץ , זה אחלה של משחק ויעסיק את כולם עד סוף הטיסה , נסי ותהני!!! אז שתהיה לך חופשה מהנה אי שם בטורקיה , אני מציע לך להביא הרבה מים מטורקיה , כי בקרוב נשאר כאן בלי מיים ואם אפשר להביא לי מהדיוטי פרי איזה די וי די קטן. ביי דנץ יאללה , תורכם.

דן צ

New member
משחק מדליק

הטלת כידון , ממש להעביר את הזמן השיא שלי הוא 615.155 אבל משום מה אני לא יודע איך לרשום שיאים חדשים

שרשור ../images/Emo32.gif פתוח !

אנא שרשרו הגיגיכם, מודעות חיפוש שותפים למשימה, מכירת/קניית ציוד צליפה מתכלה, מסרים חבויים והודעות מוצפנות.

הוא אוהב אותה, והיא אותו

וכתבו עליהם ספר, ואפילו הרבה ספרים. הרומן הרומנטי, הז´אנר הכי פופולרי בספרות העממית, קיבל סוף כל סוף הכרה וכבר יש לו פורום. ואתם מוזמנים לבוא ולבקר בו

דנה2909

New member
שמתם לב???

שהכבישים היו ריקים לגמרי היום??? הלו !! אנשים!!! החופש נגמר!! לעבודה!! אני גאה לבשר שזכיתי בהתערבות (זכיתי בסופלה!!
) בזכות המילים הנפלאות של פרחים לקנה... ירח ילבין על פסגת החרמון... לא הר נבו!! הר חרמון!!! ומה זה קשור לעזה ולרפיח??? כבר אמרתי שמשעמם לי???

"בדיוק כמו שאריק חושב" -

הכיבוש הוא התשובה לכל דבר. וגם לשאלה שלך. התיאור מ"עזה ורפיח" ועד "לחרמון" מוצח קו מקצה אל קצה בין כיבושי מלחמת ששת הימים. ובאמת, מה היינו עושים היום בלי צומת שאבורה ובלי כביש סג´עייה. אני מכיר מישהו אחד לפחות שהיה חי.

אושר מ

New member
ריקים??

איפה את חיה? הכביש לחיפה מביתי הקט היה בשמונה בבוקר מלא מידי!!! אפילו 80 לא נסעתי. שלא לדבר על ה 120 130 שאני נוסעת בדר"כ בכביש ההוא..

leeloo

New member
נהגת שודים!

כמוני... אני זוכרת את הפנים המפוחדות של אנשים שרואים שאני עוקפת שנייה לפני הרמזור.. ידיד שלי פעם אחת נסע איתי וכשהקרבנו לסיבוב הייתה מכונית שנסעה לאט, אז באתי לעקוף אותה משמאל, והוא התחיל לצעוק - "הנה הגימלים, הנה הגימלים", פשוט הרג אותי... זה היה מאוד משעשע, בייחוד שזה לא היה הרכב שלי...
בכל מקרה, תזהרי ממצלמות! אני ניצלתי בנס רק בגלל ה-160 והלילה...

אושר מ

New member
אני יודעת איפה המצלמות באזורי

חוצמזה שהאוטו לא רשום על שמי...

leeloo

New member
אני היחידה ששמה לב שאין צבעי פסטל

בפורום יותר?! למרות שהשילוב של אפור וכתום די מרדים ודי מכוער, אבל לפחות אני לא צריכה לגולל את כל עמוד הפורום בצבעי תות-בננה... יחי החיים ללא חסויות!

taz512

New member
בואו כולם לצ´אט

לכבוד המעבר שירה שלי, והחזרה לארץ של ליאת כולם לצ´אט עכשיו. אין לי כוח להמשיך לעבוד ואני רוצה לדבר עם אנשים, קדימה בואו. ולילו את רוצה לפרסם את המכתב שלי? אני בקושי זוכר מה כתבתי שם. טאז, השד והצ´אט

למעלה