שרשור
יומי

בעמוד הזה יש רק הודעות של השלושה

ימים האחרונים.. בכל זאת אני לא אפתח את זה כל יום

TrAd RaD

New member
אתה לא צריל לפתוח כל פעם!!../images/Emo205.gif|+

מי שרוצה לפתוח שירשור אוף שיפתח!! אתה לא צריך לפתוח אותו סתם ככה... מאיה צודקת תפסיקקקק כבררר לחוששש מנהללל שתקתי שתקתי אבלל דייי זה כבר כל כך מעצבן!!! אנשים לא נמצאים פה 24 שעות הפכת את הפורום הזה לגן שעשועים!!! משחק כזה ומשחק כזה...! אל תנסה להפעיל את הפורום!! זה כבר כל כך מאולץ!! זה כבר יבוא לבד1! ולא תמיד צריך לדבר על המומינים!!!! יש לנו חיים אתה יודע!!
וזה באמת בלי שום כוונה להעליב או משהו אבל באמת כבר נמאס לי!!

mayaaa4

New member
...קצת ארוך.. אבל חשוב.

אנחנו מבינים שהכל בא מכוונות טובות והכל, אבל כולנו כבר שמנו לב שכל הפורום מפוצץ בשרשורים/משחקים/
שלך וכשמישהו מתחיל שרשור חדש - יש לך מה להגיד! תראה, אף אחד לא אומר לך - אל תעשה משחקים או אל תתתחיל שרשורים והכל, כי בכל זאת כולנו חייבים להודות שאתה די החזקת את הפורום, אבל גם חשוב לציין שקצת התלהבת מזה. ומהעובדה שאתה מנהל את אתר המומינים הישראלי. תמשיך להתחיל משחקים תמשיך לכתוב הודעות תמשיך עם הכל! - אבל במידה. ובמיוחד תשתדל פחות להעיר. דוגמא: "חשוב לציין שזה לא קשור לפורום הזהו ילד דימיוני ו 15:01 | 31/01/06 פעם הבאה שימי בבקשה את האייקון בכותרת. תודה" העובדה שלא שמתי
לא הרגה אף אחד, לא הפריעה לאף אחד ובמיוחד אם מנהל הפורום לא העיר לי על זה, כנראה שזה גם בסדר גמור. זו במקרה הודעה שלך שמופנית אליי, אבל אני מדברת בכלליות. תראה, אם משו כמו זה כן מפריע לך אתה יכול להגיד את זה אחרת. כי אם תשים לב הדרך שבה אמרת את זה קצתתת מזכירה משהו שראוי שמנהל פורום יגיד, ולא אחד ממשתתפי הפורום - אתה לא חושב? בתכלס, אף אחד לא חושב עלייך משהו רע, או שבאים להתקיף אותך. פשוט כבר הרגשנו שזה מוגזם. אני ממש ממש ממש ממש מקווה שלא נפגעת, לפחות לא יותר מדי, ושתמשיך להיות בפורום ולהתחיל משחקים והכל, אני גם מקווה שהבנת את הצד שלנו ושלא סתם התנפלנו עלייך בלי סיבה. כי אם אתה זוכר, כולנו מא"ג
(משפחה אחת גדולה) אוהבת אותך המון

clean grunge

New member
|יבחוש|האממממ...

אנלא הכי בא להצדיק אותה במאה אחוז אבל.. אם תשים לב כל ההודעות הראשיות הם שלך וברוב המיקרים הן ממש לא נחוצות..בקושי שתיים שלוש תגובות מופנות לשם.. . - נקודה למחשבה...

../images/Emo13.gif

יש דברים לא מוצלחים ויש דברים שכן.. אני לא עושה את זה בשבילי אלא בשבילכם ובשביל הפורום. באמת שלא אכפת לי להפסיק לפתוח משחקים והודעות.. תפתחו אתם. גם לי באיזה שלב ימאס.

mayaaa4

New member
זה בדיוק העניין,

אנחנו רוצים שתמשיך לפתוח משחקים והודעות - רק במידה. ובלי הערות.. אוקיי?

למעלה