שרשור
חלוצי :)

t@li

New member
שרשור ../images/Emo32.gif חלוצי :)

בוקר אור
חברי פורום יקרים!
אני מקווה שישנתם טוב הלילה וששתיתם
בבוקר לשימוח מצב הרוח. אז שרשור אוף טרי.. קבלו אותו! *כפיים* ושאלה למביני עניין.. דיסקים ישראלים שחובה-חובה שיהיו בכל בית.. אבל קצת ובאמת בסיסיים. למישהו יש רעיון? ואגב, משהו לחלוק על פורטיסהד? אלבום מועדף או משהו? *תוהה*
אז יום נעים ושרשרו אם בא

../images/Emo42.gif סביר וגשום לכולם !

ולגבי שאלת t@li, קצרה אמנם היריעה מלפרט את עשרות דיסקי המופת שחייבים להיות בספרייתך, אבל הנה כמה משלי: 1. סוף עונת התפוזים - תמוז 2. יחס חם - דני ליטני 3. הנשמות הטהורות 4. החלונות הגבוהים 5. אוסף של החברים של נטשה 6. החיטה צומחת שוב - חוה אלברשטיין 7. פסק זמן - אריק איינשטיין (בעצם, כל דיסק שלו חשוב, כמובן) 8. אין עוד יום - גידי גוב 9.מחכים למשיח - שלום חנוך 10. ולמרות שיש עוד, האחרון הוא ירח של שלמה ארצי. (והאמת, גם "אור הירח" של אביב גפן הוא סוג של חובה, "פנים ושמות" של דני רובס, ואבוי, גם כל מה שיוני רכטר עשה אי פעם בחיים).

אושר מ

New member
ואני יכולה מפה לסמן וי ליד

1. סוף עונת התפוזים 3. הנשמות הטהורות. 4. החלונותה גבוהים 5. אוסף של החברים של נטשה (והוא שלי! לא של אבא לשם שינוי) 6. החיטה צומחת שוב 8. אין עוד יום.

המממ

New member
לי בכלל אין דיסקים עבריים...

אבל אני נורא רוצה להשתתף בשרשור אופטופיק! ציטוט נבחר להיום: "I´m only happy when it rains!" תודו שמתאים...
אז מה שלומכם חוצמיזה? יומטוב ושקט שיהיה לנו!

אמירש

New member
הנה את../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

א.א.אפל

New member
הרשימה שלי

בטח יהיו כאלה שלא יסכימו, אבל ניחא 1. שב"ק ס´- כנען 2000 2. גידי גוב- אין עוד יום 3. שלמה ארצי- ירח 4. מוקי- שמע ישראל זה מה שעולה לי עכשיו.

אני מוחה ! ../images/Emo123.gif

איך את מעזה לקרוא לזה שרשור אוף כל עוד זה עדיין מדבר על תחביבים שקשורים במוזיקה?

t@li

New member
...

כי זה לא קשור למשחקי שירים!!
מוהאהאהא
מה קורה יא רוחי?

למעלה