שרשור
ו-

Shaolin Kid

New member
../images/Emo124.gifנועם

לנועם מכיון שאני לא יודע אם אתה נכנס בשישי בערב לאינטרנט ומחר בערב זה יהיה מאוחר לך,אז עדיף עכשיו! מזל טוב עד 120 שנה והצלחה בצבא... ועוד הרבה דברים טובים! ממני חזי

Shaolin Kid

New member
../images/Emo124.gifמחר 16/10 יש לנועם יום הולדת

מחר 16/10 יש לנועם יום הולדת קצת שרשור ברכות לא יזיק

מ-טוס ז-היר ל-לא ט-ייס

שהיה הרבה מזל"ט, לרגל יום הולדתך ה-18. כל הכבוד על הפורום המושקע, בחיי שלא ראיתי פורום רדיו מושקע כמו פורום זה. אחלה חממה לחובבי ומושבעי הרדיו. תודה רבה... והמוןהצלחה...

שרשור ../images/Emo32.gif ו- ../images/Emo49.gif

לירון תאני ואנוכי חוגגים יום הולדת. למען הסדר הטוב (לא, אני לא אגו-מניאק שפותח לעצמו שרשורים!), רק למען הסדר הטוב, אני מבקש לשרשר להודעה זאת את כל האיחולים ללירון. אני אקבל מספיק איחולי מזל-טוב מהגל"צניקים בשרשור ההוא...
כמו-כן, זהו שרשור
. אתם יודעים מה לעשות איתו. שבוע טוב לכולם.

תודה לכל המאחלים...

ו... מזל טוב ללירון תאני שלנו!!!
ציפור קטנה, שלא נאמר עוף, רמזה לי שאתה חוגג יום הולדת... מזל טוב! כיף לשתף עם מישהו כמוך שרשור ברכות בפורום המדהים הזה.
יש מצב לאיחול וירטואלי (שלא נאמר תימני) מניסים גרמה?

מזל טוב נועם

שמעתי אבל שאתה סובל מתסמונת פורר .. =\ אתה מרגיש בסדר עכשיו ? חחחחחחח שיהיה לך מזל טוב והרבה אושר ועושר והמון רדיו בחיים וגם לך תימני קירח - לירון תאני מזל טוב !

אילן פז

New member
הסינגל החדש של מומי לוי בלעדי 99Esc

בשבוע הקרוב תוכלו לשמוע באופן בלעדי ב-99Esc את הסינגל החדש של מומי לוי ביחד עם מייקל ווינסלו (כן כן,ההוא מבי"ס לשוטרים מתחילים),שהוא למעשה חידוש של להקת כוורת "יו יה". בקרוב הוא יהיה אצל כולם,אבל קודם כל הוא הופך ללהיט ב-99Esc.

shanyzilber

New member
שאלה בקשר לתוכנית ישנה...

שלום, מישהו אמר לי עכשיו לפני כמה שנים שודרה ברדיו 102FM תוכנית של מיקי חיימוביץ ואלי אילדיס. רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי מידע על התוכנית, כגון כמה זמן היא תודשה, באיזה שנה, למה ירדה וכו'?

הידען

New member
נועם פורר - מזל טוב !

אני רק עכשיו פותח את המחשב אחרי 3 ימים וקורא את ההודעה שהיה לך יום הולדת ב- 16.10 ( יום חשוב ביותר תידע לך ! ) . מה גם שזה מזל מאזניים - המזל הכי טוב שיש .

למעלה