שרשור
ים!

MCbusted

New member
../images/Emo23.gif איזה אושררררר ../images/Emo6.gif

אמא שלי חזרה מארה"ב וקיבלתי מלאאא דבריםםם של 30!! גררר יאיאיאיאיאיייי יש לי עכשיו את שני הדיסקים וגם את הDVD עם הגלוייה התלת מימד על זה..ושתי חולצות מהממות והכפפות מהוט טופיק ואת הדפים האלה שלהם גם מהוט טופיק איך אני מאושררתתתת עכשיו אני מוכנה להופעה רק שיבואו כברררררר

MCbusted

New member
אנשיםם

אני כבר מלא זמן מנסה למצוא את כל גרסאות הדמו של כל השירים של 30.. פעם הייתה לי תהורדה אבל כנראה מחקתי אותה..:-S גאונה פשוט. לבינתיים יש לי רק את בודהה למרי.. אז אם למישהי/מישהו יש את גרסאות הדמו האחרות והוא יכול לשלוח לי אני אשמח מאוד תודה
*+*+*+שביתהההה+*+*+*

חחח תתחדשי ../images/Emo9.gif

בפעם הבאה תשרשרי את זה לאוף טופיק. גם לי יש את הדלוקס אדישן.. זה ממש מגניב, אם רק הייתי מגלה אותם טיפה יותר מוקדם הייתי יכולה להרשם על העטיפה בדיוק כמו כל החברים שלי.. קיבלתי גם את הטוניקה עם הורד ותיק לבן תואם. תתחדשי

my reflection

New member
עוד נצל"ש..../images/Emo3.gif המסרים בATTACK!

זה לקוח מהאתר הנחמד הזה;]- http://www.30secondstomars.cz/ לעצלנים שלא רוצים לעצור כול שניהבקליפ של אטאק בשביל לבדוק מה רשום הנה לכם חח
.

pizi23

New member
תודהההה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אבל את רואה את הכל ברור? כי יש כמה כאלה שאי אפשר לראות ברור וממש להבין מה כתוב... או שזו רק אני

איזה יופי שמצאת את הכל ../images/Emo47.gif

אם מישהו רוצה לראות את הכל ממש טוב, יש ביו טיוב את אטאק בגרסא ממש ממש איטית, אפשר למצוא את זה בניתוח לאטאק עשיתי.. זה עכשיו בטאגליינס נראה ללי או איך שלא קוראים לזה, מאמרים

Suicide Silence

New member
../images/Emo101.gifפתאום אתן קולטות קוקהקולה. ../images/Emo12.gif

!@$*&*( מסרים תתהכרתיים.
שעה לקח לי תפוס את השני בדיוק.

BehindMyEyes

New member
../images/Emo23.gif תודה רבה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

למרות שבקושי הצלחתי להבין |חבולמאוד|

MCbusted

New member
איזה כיף לך!! גם אני רוצה