שרשור.........

• פותח הנושא okts
  • פורסם בתאריך

okts

New member
שרשור.........../images/Emo124.gif

באיזה גיל הייתם רוצים להיות?------> (אני יודעת שכולנו בגיל ההתבגרות עכשיו וגם עברנו את הילדות (לפחות רובנו פה)...) ילדים/מתבגרים/מבוגרים? אצלי אישית הדעה היא כזאת: כשילדים- תמיד רוצים להיות מתבגרים (ככה לפחות אצלי) וגם אין שום דאגות על הראש, עכשיו כשאני מתבגרת (עם אהבות ושטויות כאלה על הראש) לפעמים אני רוצה לחזור לגיל הילדות שלי לחוות את הכל מהתחלה (עם ישראל והכל...ועם שקט בראש), אבל לפעמים אני כבר רוצה לעבור את גיל המעבר הזה ואולי, אבל אולי לחיות ולהרגיש את החיים האמיתיים, אבל בגדול כשאני חושבת על זה עכשיו, אני יודעת שברגע שאני אעבור את גיל ההתבגרות כל הצרות האמיתיות יתחילו. אז אני בינתיים בעד גיל ההתבגרות. אבל גם בעד לחיות את החיים לפי המסלול שלהםםםםםם........ מה אתכם? ילדים/מתבגרים/מבוגרים?

CosmikDebris

New member
אהמ

שמתגברים יש אהבה על הראש? שיט, עכשיו אני יודע מה דפוק בי. אני רוצה להיות זרע. זרעים שולטים.

okts

New member
../images/Emo4.gif

תסלח לי אבל לא הבנתי מה הקשר לזרע?!

Pidimenopolis

New member
16 לנצח? 14 לנצח!

לא רציתי בכלל להיות בת 15! זה רק נסיבות הגורל עודני בת 14 בנפשי! (כן, מודעת לעובדה שלא כתבתי כמה זמן, אבל קראתי את הרוב)

MissUnKnown

New member
גרר מה קרוה להודעות שלי...הכול יוצא

כול כך מבולבול.... תיקון
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סיון רק חבל שאת עוד לא בת 16

sivani

New member
חחחח אל תשכחי

להגיד לי מזל טוב בעוד בדיוק 4 חודשים אני בת 15.8 היום!!
לעצמי

Cuteguy

New member
להשאר באותו הגיל ולא להזדקן?

לא נראה לי שהייתי רוצה אבל מה שבטוח שהייתי רוצה זה להגיע עד גיל 60 בערך ואז לחזור להיות בן 15 (שם החיים שלי התחילו בעצם...). חוץ מזה , אני בן 18, אבל מתנהג כמו בן 6 (כמו אחותי אלא שהיא בת 6 באמת..). כמובן שרציני כשצריך, אבל עדיין.... אני בעד מכונת זמן!

פחחחחח אדי... בוא שניה.....

חחחחחחחחחחח די איך צחקתי עכשיו....
עד שהבנתי מה שאמרת היה לי כזה מבט של שה תמים...
חחחח אח"כ קלטתי... (כן! יופי! תצחקו! אני קשת הבנה! חח סתם!)
החיים שלך התחילו בגיל 15.... מ=ר=י=נ=ה????
דההההה! (לא במבטא של צפונבונית אלא במבטא רוסי... אל תיעלב מותק!) חחחחח.... פשששששש יפה יפה....
וואי השארתי לך מה זה הודעה ארוכה באייסיקיו....
גאדדדד הלכו לי הידיים...
בקיצוץ... כנס לאוף טופיק... חברה שלי אודליה הצטרפה לפורום!!!
הכרחתי אותה לבוא!!!!! חחחחחחח.... עכשיו היא מתלעבת! (בכוונה לא מתלהבת... מרוב שהיא מתלהבת זה כבר עם ע´...חחחח מה? העתקתי מאודליה!)
בכל מקרה... אני.... הייתי רוצה לגדול טיפה... עד גיל 40 ולחזור בחזרה לגיל 15...
גיל 40 נראה כל כך מעייף... ילדים...
בעלים...
(חחחח סיון... במקרה שלי זה בעל 1 בלבד...
) וזהו.... בה ביי מואאאאה
יו אול! חחח מה?

sivani

New member
חחח היי היי אל תצחקי עלי!

יש לי שני בעלים (אורן ועוד אחד שאתם לא מכירים,ובקרוב אנחנו חוגגים שנה
) ובנוסף יש לי מאהב, שהוא כבר לא ממש מאהב.. דרך אגב,גם אני הבנתי את הקטע של מרינה,למען האמת ישר כשקראתי את זה...

למעלה