מה שחשוב זה לא אם זכית, אלא מה אתה עושה אחרי התוכנית. כריס דוטרי
מ מרי לי New member 20/5/07 #20 כ"כ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif
A AcrossTheUniverse New member 21/5/07 #22 ../images/Emo85.gif ../images/Emo7.gif *כינורות* *חצוצרות* *נבל* עצוב היא הכניסה את כולם שם לכיס הקטן, הן מבחינת הקול העוצמתי, הן מבחינת האישיות המקסימה והן מבחינת הנינוחות והכריזמה (טוב, אולי חוץ מאת בלייק ). גו מלינדה
../images/Emo85.gif ../images/Emo7.gif *כינורות* *חצוצרות* *נבל* עצוב היא הכניסה את כולם שם לכיס הקטן, הן מבחינת הקול העוצמתי, הן מבחינת האישיות המקסימה והן מבחינת הנינוחות והכריזמה (טוב, אולי חוץ מאת בלייק ). גו מלינדה
א אפרת306970847 New member 21/5/07 #23 ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif
מ מעצבת על New member 21/5/07 #24 ../images/Emo7.gif אני יודעת שהיא תצליח כמו כריס!!! היא הייתה צריכה את התוכנית רק כדי להתגבר על הפחד לעמוד על הבמה לבד עכשיו היא יכולה להסתדר לבד והיא בטוח תצליח ונשמע ממנה עוד המון.....
../images/Emo7.gif אני יודעת שהיא תצליח כמו כריס!!! היא הייתה צריכה את התוכנית רק כדי להתגבר על הפחד לעמוד על הבמה לבד עכשיו היא יכולה להסתדר לבד והיא בטוח תצליח ונשמע ממנה עוד המון.....