ס סולה המושלמת New member 1/4/06 #41 ../images/Emo54.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif זהו הספיק לי להיום
T TuTyBoP15 New member 2/4/06 #42 ../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifוואי המון תודההה!!... אני מקווה שסיימת ואני לא מפריעה פשוט יש הבדל גדול בין השעות חחח איזה סדרה מעולהה!!.. עדיין רואים אותה לפעמים בהוט חחח אין ספק אחת הקומדיות המעולות שנעשו אי פעם
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifוואי המון תודההה!!... אני מקווה שסיימת ואני לא מפריעה פשוט יש הבדל גדול בין השעות חחח איזה סדרה מעולהה!!.. עדיין רואים אותה לפעמים בהוט חחח אין ספק אחת הקומדיות המעולות שנעשו אי פעם
מ מריאנה 17 New member 2/4/06 #43 וואו תודה ענקית..../images/Emo70.gif איך אני חולה על הסידרה הזאת.. ראיתי כמעט את כל הפרקים וזה עדיין מצחיק אותי.. אין הם פשוט שחקנים מעולים אחד אחד.. תודה רבה...
וואו תודה ענקית..../images/Emo70.gif איך אני חולה על הסידרה הזאת.. ראיתי כמעט את כל הפרקים וזה עדיין מצחיק אותי.. אין הם פשוט שחקנים מעולים אחד אחד.. תודה רבה...
T TuTyBoP15 New member 3/4/06 #48 ../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifהפרק הכי יפה אברררר פרק מושלםםםםםםםםםםםם אני זוכרת שהורדתי אותו פעם בקאזאה( ) וצפיתי בו בלי הפסקהההההההה
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifהפרק הכי יפה אברררר פרק מושלםםםםםםםםםםםם אני זוכרת שהורדתי אותו פעם בקאזאה( ) וצפיתי בו בלי הפסקהההההההה