שרשור 2X20.

TeaBag

New member
שרשור 2X20.

לזה אני קורא פרק לייט. בלי המון מידע, בלי תעלומה יותר מדי מסובכת, רק פרק יפה עם דגש על חיי התיכון של החבר'ה. ואין כמו הסצינה של קריסטן ולוגאן לצלילי I Hear The Bells, השיר הכי טוב בסאונדטראק, לדעתי. ו..הפורום די מת. התעוררו.

TeaBag

New member
I Hear The Bells.

כמו שאמרתי שבשרשור על הפרק. השיר הכי טוב בסאונדטראק.

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחח

עידופש

New member
פרק יפה!!!

חבל שנגמר .... הייתי יכול להמששיך לשבת ולצפות....!!! רק תהתחלה(דקה) לא ראיתי... למה היא הלכה לרופא.. ומתי המחלה תהיה קשורה לעלילה?

חפציבה7

New member
יאוו.. איזה פרקק

הוו, לוגאן-ורוניקה
למרות שראיתי את הפרק הזה כבר, תמיד כיף לראות ולשמוע שוב את הנאום של לוגאן D: פרק טוב. לא הכי טוב, אבל טוב :)

עידופש

New member
אז הינה השרשור...

מצאתי!! טוב כבר כתבתי בטעות למעלה.. כי בדרך כלל השרשרור של הפרק היומי נמצא שם.. והיום לא ראיתי אותו... אחלה פרק.. חבל שנגמר...

orale12345

New member
אההההה EPIC !!

ויש הרבה הרבה הרבה מידע- רק שלא מבינים אותו עד הפרק האחרון האחרון אז חושבים שזה לא הרבה מידע! וכן ברור שהם אפים!!! חח למרות שלא ראינו את הקיץ של האפיות- אבל הם אפים. ואז ורוניקה חוזרת להתוודות אפילו יותר טוב מהנאום האפי. זה כל כך מראה שהיא מאוהבת בו ושהיא לא בקטע של דאנקן- חוץ מהעובדה שבאותו זמן היא גם חשבה שהוא העביר לה קלמידיה!

Runt

New member
פרק צפוי לחלוטין.

אבל פשוט מקסים.
ואגב, מי מבצע את השיר ההוא?

Runt

New member
תודה ../images/Emo13.gif

וכן, קצת. אבל אני עדיין אוהבת אותה

למעלה