שרשור תקלות

טוף...

אממ..בכיתה ד' נדמה לי או ג' נפלתי מהמקלט [שהיה די גבוה
] בבצפר , מעין מבנה כזה,מעל המקלט נפלתי נפילה דיי עוצמתית ונשברה לי העצם של הזרת,אי שם במרכז, בצד של כף רגל שמאל
בגלל שזו כנראה עצם עדינה והשבר בלתי ניתן לאיחוי ע"י גבס, שמו לי שם כל מיני תחבושות אלסטיות, יואו איך אני זוכרת את זה...שאחרי חודש ניסיתי ללכת, ולא הצלחתי לצעוד ....זה כ"כ כאב..בהתחלה לא הבנתי שזה שבר אז חזרתי לכיתה, ללמוד רגיל עד שהרגשתי כאבים עצומים והבנתי שמשו קרה
הנזק הבא- לא זוכרת מתי, כשהייתי קטנה, אז נפלתי מהמתקן הזה בגן שעשועים...נו, נכון יש את העמודות האלה שעוברים משלב לשלב? מטפסים כמו קופים על הסולם הזה?
[זה מאודדד גבוה..] אז היה איזה אחד שהיה כנראה לא תקין ונפלתי, בבום...זה מסוכן ! רשלנות! אז בקיצור, למזלי לא קרה יותר ממכה יבשה חזקה בעצם הזנבP: ו..איי שם בכיתה ח' נקעתי את רגל ימין, עקב תנועה לא נכונה נדמה לי.. אה ומשהו דיי מצמרר, שקרה לי פעמיים! או שלוש..חח היה לי קטע עם זה.. סגרתי על האצבעות שלי את הדלת של האוטו!
גאד...זה נגמר במזל.

jenngirl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

לא שברתי/נקעתי כלום. היה לי איזה משהו שנה שעברה שנפלתי ממדרגות בגלל כלב מפגר,והגיד שלי בכף הרגל זז טיפה אז זה גרם לכאבים במשך איזה חודש. אבל חוצמזה שום כלום.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo67.gif

האף- כשהייתי במעון נתקעתי במשהו כנראה[ככה סיפרו לי], ונשארה צלקת קטנה. בגיל יותר מאוחר- נפלתי מהאופניים על האף, שברתי אותו. הוא היה נראה מפחיד כמה ימים:| ואם זה קשור גם, אז היה לי פנס בעין כשנפלתי בחדר ונתקעתי בפח גדול כזה שחברות קנו לי ליומולדת יומיים לפני. ועוד המון סיפורי נזקים כאלה, אבל לא שברים.

Eowyn of Rohan

New member
חשבתי שלא קרה לי כלום ואז נזכרתי..

שבכיתה ג'(נראה לי) הלכתי עם חברה למתקנים בבצפר והיה שם את המתקן מתח הזה שנתלים עליו ומתקדמים בעזרת הידיים. בקיצור, ניסיתי לקפוץ לשלב רחוק ולא הצלחתי ונפלתי עם האף על קורת עץ שהיתה בסוף המתקן. ירד המון המון דם וממש כאב לי.. בסופו של דבר לא קרה כלום לאף אבל עד היום כואב לי כשאני מקבלת מכה באף.

זואי47

New member
אממ

לי קרו כל מיני דברים קטנים ומעצבנים כאלה. כשהייתי בגן פתחתי את הסנטר ויש שם צלקת קטנה. פעם דרכתי על קרש שיצא ממנו מסמר והוא נכנס לי לרגל, לא נעים. נשענתי עם היד על חתיכת זכוכית. סריטה קטנה.. אוי גם קרה לי משו הזוי לחלוטין, יש את המתקן הזה בגינה שהוא כמו בית עץ ופשוט טיפסתי עליו ונכנס לי קוץ איפשהו קרוב ללב, דודה שלי וסבתא שלי ניסו להוציא לי אותו והרגשתי כמו בניתוח לב בהרדמה חלקית. ונקעתי שתי אצבעות..

צליל88

New member
את חייבת להיות לא קשורה?../images/Emo3.gif../images/Emo179.gif

עד שהבנתי שאת עונה לו על המשפט הראשון שלו..

שום דבר רציני מבחינתי

ביסודי היינו נוהגים ללכת מהצד החיצוני של סורגים ולהקיף עמודים גדולים שהיו בין הסורגים וזה היה דיי גבוהה... נפלתי וכל הילדים צחקו עליי...אף אחד לא עזר לי לקום...ונשארתי כמה דקות אחרי הצלצול על הגב..מנסה למצוא אוויר לנשום. נפלתי מסוס. אהבתי לרכב על סוסים והסוס דהר ליד עצים כשהענפים כל הזמן פגעו בי ולא הצלחתי להחזיק טוב אז נטיתי לצד ולא הצלחתי להתיישר...בסוף עזבתי אותו ונפלתי מרצוני כי פחדתי שאם אני אמשיך להחזיק יקרה לי משהו יותר רציני אז עזבתי והנפילה לא הייתה כ"כ נוראית מזל שהיו לי משקפי שמש שהגנו על העניים וקסדה שהגנה על הראש אחרת אלוהים יודע מה היה קורה לראש ולעיניים שלי מהענפים שנכנסתי בהם. נשארה לי מזה שריטה לאורך הלחי ליד העין והייתה צלקת מאוד עדינה אחרי כן לא יודעת מה יש היום אני לא מתאמצת לחפש ולא רואה את זה. לפני שנתיים עשיתי נקע בים כשהיו בו בורות ואי אפשר היה לראות רצתי במים ותוך כדי התעקמות התיישבתי עליה (זה לא כ"כ כואב כמו שזה נשמע) אח"כ המשכתי להיות בים כרגיל ויום למחרת הרגשתי כאב אבל זה לא נקע רציני עם שטף דם. היה לי גם נקע ברגל השניה כשהלכתי על נעליים גבוהות ועיקמתי את הרגל...רק אחרי כמה ימים הרשתי אותו וכאב לי ברצועות מאחור אך זה עבר אחרי כמה ימים וזהו. לא קרה לי שום דבר רציני ולא שברתי כלום
(שימשיך כך)

n k

New member
עפתי מהאופניים

היתה מן תעלה קטנה על השביל וכנראה נסעתי קצת מהר מידי. הנזק: תחבושת אחת על כל מרפק ותחבושת אחת על כל ברך. נשארה צלקת קטנה ליד מרפק שמאל.

shiran™

New member
היי מחשיבים צלקות?

כי יש לי אחת מזה שנפתח לי הסנטר. ועוד אחת מהתנור בבית. ועוד אחת כשנפלתי מהאופניים. ועוד אחת שאין לי שמץ מאיפה היא. במפגש עשינו משחק כזה עם הצלקות

צליל88

New member
הא גם צלקות?../images/Emo179.gif

שנתחיל?
צלקת באצבע, מין פס כזה, נפלה עליי נדנדה.
צלקת ביד, כוויה. שכחתי את הדוד [אני לא מאלו שאומרים בוילר
] דולק, וזה מה שקרה.
צלקת בבטן, אבל היא ממש דהתה [ככה כותבים?]. הכנתי כוס תה, פתאום הכוס איכשהו החליקה מהשיש [איך?!
] ונשפך עליי הכל. אאוץ'. זה היה כואב במיוחד
צלקת ברגל ימין. תוצאה מניתוח [שכבר הזכרתי
]. אני עדיין תוהה אם היא בצורת לטאה או סתם במבט מלמעלה על רכב
צלקת ברגל ימין, בצד השני. מין עיגול זה שדרכו החדירו איזה צינור..
צלקת ב... הא, סיימתי. [מספיק. זה יותר מדי
]

n k

New member
גם לי יש צלקת מהתנור!

מין פס קטן בצד העליון של כף היד, בדיוק בין האגודל לאצבע, שקיבלתי ממגש חם שיצא מהתנור. כבר שאלו אותי איך המגש הגיע לשם, ובאמת שאין לי מושג.

Feehilys Girl

New member
אמממ...

אף פעם לא שברתי ולא נקעתי כלום. אבל לפני שנתיים עברתי ניתוח אפנדיציט, וחוץ מזה לא היו דרמות גדולות בחיי הרפואיים.

למעלה