שרשור תקלות

m i r u s h i

New member
יש לי צילום של כפות הרגליים שלי..

במקום שאני אתחיל לנסות לאתר אותם,אני אגרום לכם לדמיין איך זה נראה- קחו סרגל/ספר/קופסא או כל דבר ישר אחר,תניחו אותו על השולחן ותביטו מהצד. רגל עם פלטפוס
אני יכולה לעשות סקי בלי מגלשיים ><

m i r u s h i

New member
אה ו..../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo108.gif

לא שבר
..לא נקע
.. אבל הפלטפוס הזה..תקלה מהרגע שנולדתי

shiran™

New member
אוהו

פעמיים גבס ברגל פעם אחת גבס ביד ו.. נקע רציני ביד השנייה. אני ילדה שבירה.

yaelrain

New member
וואי יש לי המון כאלה

תמיד נתקע לי המשקוף בין הזרת לאצבע ברגל, בגלל זה הזרת שלי כמעט תמיד נקועה.. עד שהגיע יום שהייתי בים ודחפו אותי על סלע עם שפיץ, השפיץ הזה נתקע לי בין הזרת לאצבע ושברתי את הזרת וכל האיזור היה כחול. לפני שנה חטפתי דלקת אוזניים [יש לי המון בעיות בא.א.ג, כל הזמן דלקות שמה] ובגלל שהזנחתי את זה, הגעתי למצב של שבוע בבית חולים על דלקת אוזניים. עד היום זה לא כ"כ עבר לי ואני שומעת כמו סבא שלי בערך \:. התאונה שהיה לי זעזוע מוח בגללה. החתיכה החסרה באוזן, כי שהייתי בת שנתיים עיצבנתי סוס והוא הוריד לי חתיכה מהאוזן. המכה שקיבלתי לאחרונה, שהשאירה לי הרבה נוזלים בברך וסימן כחול שנעלם מדי פעם ומופיע שוב. בגלל שיש לי מעיין עיוות בגוף מעיין גמישות יתר, [היפר משהו] והמפרקים שלי לא ננעלים כמו שצריך, חוץ מהזרת של שברתי כלום, טפו טפו טפו.

yaelrain

New member
ואיך שכחתי

שהייתי ביסודי, נסגרה עליי הדלת הכבדה הזאת של המקלט, והעצמות שלי ביד שמאל פשוט היו מעוכות לחלוטין והייתי עם קיבוע המון זמן.

אצלי

טוב אז ככה..רוב האצבעות שלי כבר היו שבורות או נקועות הרנטגנאים המומחים בפורום יבחינו שבאגודל ימין היה לי שבר שלא התאחה עד היום..אבל הוא לא עושה כלום חוץ מזה שכואב לי רצח כשאני כותב הרבה.. הדבר הכי כואב שאני זוכר בחיים זה כשעשיתי מעשה מטומטם, זה היה בכיתה ט' בזמן שיעור ספורט. יש לנו באולם סטודיו ויש שם שקי איגרוף שתלויים עד התקרה הגבוהה ולמטה תקרה אקוסטית. עכשיו אני בשיא חוכמתי עליתי עד למעלה לתקרה הגבוהה ואיכשהו נפלתי אבל מרפי חברי הטוב היה שם לשמור עלי ואיך לא נחתי כשאני עומד על הרגליים (ממש כמו חתול) אתם לא יכולים איזה כאב חד עבר לי מהגב לרגליים 3 שבועות לא יכלתי ללכת בכלל ובכלל לא הלכתי לקופ"ח... והיו לי עוד כמה שטויות שעיקמתי את הירך בחיבור על האגן..

onix 88

New member
תמונה מגניבה, קרה לך משהו בידיים?

בכל מקרה, קרו לי שני דברים עיקריים. לפני כמה שנים, אני לא יודע כ"כ איך, אבל נכנסה לי הכף רגל בארון או במיטה, והיה לי סדק די קטן בכף רגל, לא שמו לי גבס, אלא המון שכבות של תחבושות, זה היה מעין גבס. המקרה השני היה לפני שנתיים/שלוש, בזמנו רכבתי על סוסים, והיה לנו שיעור רכיבה בלי עוקף, פשוט אני על הסוסה, בלי שום דבר להאחז בו, זה נגמר לא נחמד כשאני עפתי מהסוסה, נפלתי על הרצפה, והסוסה המשיכה ללכת, על היד שלי. נמחצו לי שתי אצבעות, היו לי שם את כל הצבעים שאתם מדמיינים, שתי הציפורניים הלכו לי, ועד היום יש לי זכר קטן בציפורן, כי היא גדלה לא הכי טוב, אבל זה לא בולט, רק אם מסתכלים מקרוב.

אוווף עם הרכיבה על סוסים הזאת!!

אני יודע שזה כיף ואני אף פעם לא מאלה שנגב לעשות משהו גם אם הוא מסוכן אבל רכיבה על סוסים מעוררת בי זכרונות קשים. כבר יצא לי כמה פעמים לפנות במד"א ילדים קטנים עם פגיעות ראש חמורות אחרי שנפלו מסוסים

onix 88

New member
אני שמח שזה מצחיק../images/Emo3.gif

בזמנו זה לא כ"כ הצחיק
אני זוכר שאמא שלי באה לקחת אותי מהחוה, היא עוד אחות, והיא לא הייתה מסוגלת להסתכל לי על האצבע, זה נראה נורא, ואז הגעתי למיון, והרופאה אומרת לי להזיז את האצבעות, משהו שנראה לי בלתי אפשרי, והיא אומרת לי "תנסה תנסה" בסוף הן באמת זזו, אז שברים לא היו שם, אבל קילופי עור ונקעים וכל מיני צבעים כן.. גם במקרה הזה היו לי המון שכבות של תחבושות על שתי האצבעות..

onix 88

New member
אהה ושכחתי עוד משהו../images/Emo122.gif

כשהייתי בסיני בגיל 10-11 בערך, נכנסתי לים, והייתי עם הסנדלים השקופות האלה, אין לי מושג איך, אבל קיפוד ים הצליח להכניס לי 5 קוצים שלו לרגל, שחדרו ממש עמוק ואי אפשר היה להוציא אותם. מה שאמרו לי זה שזה נמס בגוף, ובאמת תוך חודש זה נעלם, מאז אני לא ממש אוהב את הים.

../images/Emo176.gifיווווו אמיר../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

|מודה שהתיאורים הצחיקו גם אותי| העיקר שזה עבר

למעלה