שרשור תעודה!

i l i

New member
שרשור תעודה!

שלי: (זה ציון משוכלל של תלמידות והישגים...) תנך: 94 היסטוריה: 92 ספורט:90 ג"ג: 84 תרבות ישראל: 91 ערבית:91 ביולוגיה א':88 אנגלית א': 85 מתמטיקה א1: 83 לשון והבעה א: 92 פיזיקה א: 94 מנהיגות: משתתפת ותורמת לקבוצה... (אין ציון זה פרוייקט) ראיתם אני מוכשרת! יאללה אתם!

p r u d e n s

New member
אהה../images/Emo182.gif|מרי|

עוד לא קיבלתי תעודה אבל אמרו לנו חלק מהציונים: מחשבים: 100!!! תבורך תהילה! מדעים: 90 הבעה: 95-הכי טוב בכיתה (זה לא סוד שאני יודעת להביע את עצמי
) היסטוריה: 94 והנה מה שלא אמרו לנו, אבל אני מנחשת: הבעה בע"פ: 65 (נסו אתם ללמוד עם אורנה) מתמטיקה: 85 גאוגרפיה: 70 (נסו אתם ללמוד עם רבקה) אנגלית: 100 ומעלה, עשיתי עבודה ממש טובה ידיעת הארץ: 90+ תנ"ך: 97 ואני לא יודעת מה עוד אנחנו לומדים...קשה להיזכר...

אה, פרו... ../images/Emo67.gif

65 זה באמת מצוין. כל הכבוד! אני מקווה שנזכה להנות עוד זמן רב מכישורי ההבעה בע"P הנדירים שלך. ומי יודע. עם קצת אימון, אולי אפילו תצליחי לגעת ב-70 בשנה הבאה! אני מחזיקה לך אצבעות, אשפית דיבור שכמוך ה
אומרת: לפעמים עדיף לשתוק

p r u d e n s

New member
מקנאים, ענת?../images/Emo182.gif|מרי|

כל התעודה שלי מלאה במעל 85, כשהבעה וגיאוגרפיה זה המקצועות היחידים מתחת ל-75, שלא נדבר על זה שבמתמטיקה קיבלתי בטוח מעל 91, במדעים 90, ובאנגלית מעל 100. המקצועות הריאליים שלנו. אני בטוחה שהציון הכי גבוה שלך זה 40. רגשי נחיתות? ה|פרודנס| אומרת: תסתמי, פרה טיפשה.

../images/Emo9.gifמעולה../images/Emo45.gif

איזה תעודה יפה יש לךךךך!! אני קיבלתי ביום חמישי....... הי בסדר.......... מתמטיקה-90 הסטוריה-90 אנגלית-90 מדעים-90 ספרות-85 ערבית-85 חנ"ג-80 גבולות(גאגרפיה, חוקים וכו')- 80

סתיו מם

New member
אצלי../images/Emo13.gif

הכל תשעים או תשעים וחמש
. ורוני אומרת שאני משעממת

p r u d e n s

New member
איך היא מעיזה.../images/Emo182.gif|מרי|

פעם, ביסודי הרחוק, הציון הכי נמוך שקיבלתי היה "כמעט טוב מאוד". הייתי כזאת חננה! גם עכשיו אני חננה, אבל פחות.

מעולה../images/Emo45.gif ממש טוב../images/Emo70.gif

יש אצלכם תעודות הצטיינות? אם כן, אני מניחה שקיבלת אחת כזאת, לא?! אה והעיצוב הורוד החדש נורא יפה

ODana

New member
אההממ.. אההמממ...

מה עם אופי ובגדים, על זה לא מקבלים תעודת הצטיינות?

p r u d e n s

New member
ווהו!!!../images/Emo182.gif|מרי|

קיבלנו עוד שלושה ציונים! הנה הם: ספורט-92, וכושר שווה 25 נקודות, אני קיבלתי 23 הבעה בכתב-95, הכי גבוה בכיתה אנגלית-טכנית זה 108, אבל אפשר לתת לי רק 100, איזה חוצפנים

ה שרוטה

New member
כל הכבוד

שיר לא ידעתי שאת כל כך געונית....(סתם, כבר יעתי את זה ממזמן, רק חבל שאת לא משתמשת בזה להרשים את *****1*10*10*30***** (הלו? פיפל גימטריה), או שהוא סתם לא יודע מה הוא מפסיד...)

p r u d e n s

New member
אייל?../images/Emo182.gif|מרי|

כולם פה יודעים עליו! אני סומכת על האנשות בפורום הזה with my life!

למעלה