dilia snake
Well-known member
לבקשת דורי, וכי ההוא באמת עמוס נורא.
אני לוקח וקפרה נגד אפילפסיה והנושא מוכר. צריך לבלוע כל כדור לחוד- ואם צריך להשתמש בחוצה כדורים (בהנחה שמדובר בכדור גדול).בשבוע שעבר דיברתי כאן על הקושי שלי לבלוע כדורים, ועכשיו יש לי את ההזדמנות המושלמת לראות אם אני מצליחה לבלוע כדור. בנוסף, זה כדור קטן אז זה כבר יותר טוב![]()
את תנסי את זה עם הכוס המיוחדת או בלי?בשבוע שעבר דיברתי כאן על הקושי שלי לבלוע כדורים, ועכשיו יש לי את ההזדמנות המושלמת לראות אם אני מצליחה לבלוע כדור. בנוסף, זה כדור קטן אז זה כבר יותר טוב![]()
עם, מקווה שאסתדר!את תנסי את זה עם הכוס המיוחדת או בלי?
תעדכני איך הלך... בהצלחה!
איזה כיף, תיהני!!אני הולכת היום לספרייה(הפעם לפני הייתה לדעתי בין כיפור לסוכות), אעדכן!
(לא יודעת מה הולכת לקחת, אבל רק המחשבה על השיטוט שם מדליקה אותי).
הלכתי, היה נחמד, לקחתי 5 ספרים.אני הולכת היום לספרייה(הפעם לפני הייתה לדעתי בין כיפור לסוכות), אעדכן!
איזה ספרים, אם בא לך לשתף?הלכתי, היה נחמד, לקחתי 5 ספרים.
וחוץ מזה שלא לקחתי כובע כמו מפגרת הלך מעולה
עם איזה ספר תתחילי?הלכתי, היה נחמד, לקחתי 5 ספרים.
וחוץ מזה שלא לקחתי כובע כמו מפגרת הלך מעולה.
לא הצלחתי אבל אני לא מתייאשת, אני אמשיך לנסות ונראה אם זה משתפר.את תנסי את זה עם הכוס המיוחדת או בלי?
תעדכני איך הלך... בהצלחה!
איזה אני אתחיל? כרגע אני בספר הרביעי מתוך שבע שקנו לי ליומולדת אז נראה לי קודם אני אגמור איתם ואז אעבור לספרים מהספרייה, בד"כ אני קוראת אותם בסדר שהם מגיעים הביתה מהספרייה.עם איזה ספר תתחילי?
הספרייה נמצאת במרחק הליכה מהבית שלך? כי פעם עלתה לי תהייה שאת צריכה לחזור הביתה ואיך את סוחבת 5 ספרים? (את לוקחת תיק? או שיש לך ידיים חזקות?)
ואני מניחה שההערה לגבי הכובע קשורה לשמש?
תודה על התשובה, זה נשמע קצת מוזר אבל לקרוא דברים כאלה (על התחביבים של כל אחד בפורום וכדומה) עושה לי טוב על הלב.איזה אני אתחיל? כרגע אני בספר הרביעי מתוך שבע שקנו לי ליומולדת אז נראה לי קודם אני אגמור איתם ואז אעבור לספרים מהספרייה, בד"כ אני קוראת אותם בסדר שהם מגיעים הביתה מהספרייה.
הספרייה בערך רבע שעה מהבית? פלוס מינוס ואני לוקחת איתי תיק גב כמו של בית ספר, אז זה נוח.
וכן, היה מעונן ואז כמה דקות אחרי שיצאתי מהבית יצאה השמש.
לא הצלחתי אבל אני לא מתייאשת, אני אמשיך לנסות ונראה אם זה משתפר.
אחד הדברים שקצת מבאסים אותי מאז שעברתי לקינדל זה שאין לי סיבה לשוטט בחנויות ספרים, כי זה היה סוג החנויות שהכי אהבתי.אני הולכת היום לספרייה(הפעם לפני הייתה לדעתי בין כיפור לסוכות), אעדכן!
זה כדור נגד כאבים אז אני לא חייבת לקחת, רק אם ממש כואב.
![]()
אני מאמינה שתצליחי. זה כדור שאת חייבת לקחת עכשיו?
ואם לא הולך, את יכולה לחצות או לפורר אותו?
לפעמים את נכנסת לחנות, רואה ספר שאת רוצה לקרוא ואז בודקת אם יש אותו בקינדל?אחד הדברים שקצת מבאסים אותי מאז שעברתי לקינדל זה שאין לי סיבה לשוטט בחנויות ספרים, כי זה היה סוג החנויות שהכי אהבתי.
(נכנסת לפעמים בכל זאת רק להסתכל)
זה כדור נגד כאבים אז אני לא חייבת לקחת, רק אם ממש כואב.
זה כדור קטן, אז אני כן רוצה לנסות לבלוע אותו בשלמותו.
אני נכנסת כן לפעמים עוד לחנויות ספרים.לפעמים את נכנסת לחנות, רואה ספר שאת רוצה לקרוא ואז בודקת אם יש אותו בקינדל?
אה, לא התכוונתי לזה ככה דווקא.אני נכנסת כן לפעמים עוד לחנויות ספרים.
אבל עוד לא קרה לי מה שכתבת, כלומר לא בדקתי, אני פשוט תמיד מניחה שיהיה את זה בקינדל (אם זה במקור באנגלית לפחות).
אבל אם ארצה ספר ישראלי אז מן הסתם אקנה. אני פשוט קוראת הרבה פחות ספרים ישראליים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.