שרשור תמונות! סתם משעמם לי קצת וזה.
P P i x i e s New member 5/4/07 #2 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif עם אחד החתיכים. והוא כולו שלייייייייי, שלייייייי (בעתיד P
N noyy New member 5/4/07 #13 ../images/Emo28.gifאם הייתי יכולה לשים תמונה שלו יחד איתי, היית רואה מה זה חתיך אמיתי...
P P i x i e s New member 6/4/07 #20 אז שימי, כבר חודשים אני תוהה. P: מעניין אם כל היובלים כאלה כוסונים וכוסיות ;]
י יעריתושתושתושתוש New member 6/4/07 #23 חח באתי לשאול אם הוא דוס כי היה לו את המבט הזה [וגם רמז לכיפה].. אבל הוא חיבק אותך אז הממ חשבתי שלא
ת תמיר1991 New member 6/4/07 #36 זה היה יותר מרמז לכיפה../images/Emo2.gif ורגע, לדתיים אסור לחבק בנות? חשבתי שרק לחרדים, האמת. חבר טוב שלי דתי ולא מזיז לו. תמיר.
זה היה יותר מרמז לכיפה../images/Emo2.gif ורגע, לדתיים אסור לחבק בנות? חשבתי שרק לחרדים, האמת. חבר טוב שלי דתי ולא מזיז לו. תמיר.
B B a m b o o k New member 6/4/07 #39 יש איסור נגיעה... שזה כולל גם דתיים וכל בנאדם... אבל לא כולם מקיימים את זה
P P i x i e s New member 6/4/07 #47 אז כנראה שהוא לא שומר. ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif הוא חיבק אותי
ת תמיר1991 New member 7/4/07 #55 מה זה הניק ההזוי הזה?../images/Emo6.gif חשבתי שאני היחיד, פעם כשהיה בחירות במה"ת וההצבעה הייתה על פי ניקים, פתחתי 77 - אחד מהם היה "משרת בצבא הולנד" אבל בצבא מלזיה? XDDD תמיר.
מה זה הניק ההזוי הזה?../images/Emo6.gif חשבתי שאני היחיד, פעם כשהיה בחירות במה"ת וההצבעה הייתה על פי ניקים, פתחתי 77 - אחד מהם היה "משרת בצבא הולנד" אבל בצבא מלזיה? XDDD תמיר.