עזוב,אני יבוא אליך:]|ג'ירפה|
מ מגניבולה New member 12/6/05 #14 מיכלוששש י'חשה מזה התמונה הפורנוגרפית הזאת? אני יגיד לאמא שלך י'זרוקה...
L L i r a n 5 New member 12/6/05 #16 ../images/Emo45.gif יא-אללה איזה מנהלת פרובוקטיבית יש לנו!!!!!! תפוז משוב, זהירות אני מגיע להתלונן.
ר רינתוש בלסר New member 12/6/05 #22 אני../images/Emo9.gif אל תצחקו עליי זה אחי צילם אותי לפני כמה שבועות נסיון למצלמה החדשה
M MikeY fReAk New member 14/6/05 #34 ../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif היא לא מכוערת, היא מגניבה, אבל נורא נורא השתנית:|
ה השנייה מנצר האחמיות New member 14/6/05 #38 דוגרי..|ג'ירפה| שאני ראיתי אותך במצלמה פעם היית שונה:] והיית צרוד!!111 אעעעעע.
א אופטיקאי 1 New member 14/6/05 #50 כי ריאתם אותי לפני שהחלטתי יום בהיר אחד שנורא משעמם לי ובא לי להסתפר. והנה עוד תמונה שליP:
ה השנייה מנצר האחמיות New member 13/6/05 #31 טח.|ג'ירפה| כבר נאמס לי להגיד לך שאתך אחד מהאנשיםה יפים ביותר שראיתי:] גם בגלל שאת תמיד אומרת שלא.. אוךךךךךךך אני כ"כ אוהבת אותךךךךךך!! לא ניתן לתיאור,בובה בלעדייך אין,אין. [חח יואו,זוכרת את מתן?..אביב?..:]]
טח.|ג'ירפה| כבר נאמס לי להגיד לך שאתך אחד מהאנשיםה יפים ביותר שראיתי:] גם בגלל שאת תמיד אומרת שלא.. אוךךךךךךך אני כ"כ אוהבת אותךךךךךך!! לא ניתן לתיאור,בובה בלעדייך אין,אין. [חח יואו,זוכרת את מתן?..אביב?..:]]