K karin byrne New member 26/6/04 #45 גררררר...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אורלנדו-התינשא לי???
K karin byrne New member 26/6/04 #46 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
K karin byrne New member 26/6/04 #47 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
K karin byrne New member 26/6/04 #51 טוב... פיו ...אין לי כוח...נמאס לי...חחיחייח טוב למען האמת שלא ממש,מצידי להמשיך לשרר תמונות....אבל....המחשב שלי יותר איטי מצב( )...בעעע באסה איתו....ואני גם קצת עייפה...אז...אממממ אני אלך לי לישון ...אז למרות שאין כאן אפאחת...לילה טוב בננות...!חלומות מתוקים והרבה אורלנדו...! ....אם יהיה לי כוח אני אוסיף עוד תמונות כשאני אקום...אז שוב,לילה טוב...
טוב... פיו ...אין לי כוח...נמאס לי...חחיחייח טוב למען האמת שלא ממש,מצידי להמשיך לשרר תמונות....אבל....המחשב שלי יותר איטי מצב( )...בעעע באסה איתו....ואני גם קצת עייפה...אז...אממממ אני אלך לי לישון ...אז למרות שאין כאן אפאחת...לילה טוב בננות...!חלומות מתוקים והרבה אורלנדו...! ....אם יהיה לי כוח אני אוסיף עוד תמונות כשאני אקום...אז שוב,לילה טוב...
K karin byrne New member 26/6/04 #134 *ממשיכה* טוב אני אמשיך עוד קצת...חיחיחיח...למרות שאינ רואה שהשרשור הזה גדל מאוד מאוד....
K karin byrne New member 26/6/04 #138 ................................... אורלנדו ועוד שני מושלמים-בראד פיט ואריק באנה....גררררררר....