שרשור תמונות

sandradee

New member
שרשור תמונות

טוב ציפור קטנה לחשה לי באוזן שהיה פה שרשור אחד אבל כנראה זה היה שהייתי בדרום אמריקה אני בד"כ לא אוהבת להראות למי שאני לא מכירה , אבל איך נכיר? בכל זאת...אני לא אוהבת להיות ראשונה עם זאת אין לי בעיה להיות שנייה אז יאללה תתחילו בשרשור תמונות

get well

New member
../images/Emo3.gifגם אתה התחלת עכשיו../images/Emo35.gif

מספיק שיש לי את אלעד על הראש..

Sole Survivor

New member
הכינוי החדש שלך

קשה לזכור אותו....אולי תחזור לשריונר

2troubled

New member
גאון נדיב ישר הרחתי שאתה שיריונר

קולטת אתכם מקילומטרים,הייתי צריכה לקשר,באליש-שיריון.יש לי היסטוריה ארוכה עם החיל.

2troubled

New member
מאמן את כולם-כן

אבל יש לבסיס הזה אופי שיריונרי ביותר,הרוב שם הם שיריונרים,בכל מקרה,במרכז שלי זה היה מורגש ביותר

sandradee

New member
שטויות במיץ עגבניות

בתור אחת ששירתה במו"ס והייתה חייבת לעבור בשג של באליש בשביל להכנס ... אני יכולה להגיד לך שזה שטויות לבסיס יש אם כבר אופי חירנקי למרות שתאכלס הוא מחולק יפה בין יחידות השדה

2troubled

New member
אם כבר אז יש לו אופי

ג'ובניקי,בואי נתפשר על זה.למה אמרתי שייש לו אופי שיריונרי,חוץ ממי שמתאמן שם המפקדים של באל"יש הם ברובם שיריונרים לשעבר,אז מרגישים.

../images/Emo168.gifערבה

בדף הראשי של הפורום יש שרשורים נבחרים. אחד מהם היה שרשור התמונות.....את מוזמנת להסתכל.

sandradee

New member
יווו

עכשיו אני יודעת איך חלק מכם נראים מעניין מאוד (לכי תדעו מה עובר לי בראש הקרמינלי) הייתי מוסיפה תמונה שלי אבל אין לי אחת במדים זמינה

malder

New member
אוקיי... קבלו

מכיוון שאת שרשור התמונות התחלתם 3 ימים לפני השחרור שלי, וסיימתם ביום השחרור שלי.. לא יצא לי להשתתף אז (ד"א, אני השתחררתי ביום שבו רעדה האדמה.. חח). קבלו תמונה שלי... אין לי על מדים כי כל התמונות שלי מהצבא שהיו על המחשב הלכו קאפוט...

sandradee

New member
הבטחות צריך לקיים

אז הנה אמרתי שאם יתחילו אני אמשיך זאת תמונה מיום ראשון האחרון מהחתונה של אחי לצערי היא קצת מעוותת כי זה לא הצלם צילם, אלא דוד שלי במצלמה הדיגטלית שלו וזה מסוף הערב .... ערבה

sandradee

New member
אופסי

התמונה לא עולה כנסו לגלריה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/galleries.asp?id=827&galleryId=7853

למעלה