שרשור תמונות...

Digi Lista

New member
שרשור תמונות...

פעם שעברה ניסיתי אבל תפוז כול הזמן נתקע לי... הפעם נלך על תמונות קבוצתיות של העונה הראשונה שאנחנו אוהבים במיוחד,אני מקווה שתפוז לא יתקע כי אני רוצה לשים הרבה,חייבים להחיות כאן את העניינים(אני היפר היום...חוץ מיזה שהייתי מיואשת ממה שהלך כאן מספיק זמן עכשיו הגיע הזה להפעיל את האנרגיות ולשפר...)

Digi Lista

New member
...

איזה מתוקים הטאים והאיזים הקטנים
איכשהו זאת גם תמונות קבוצתית אז היא בפנים...

Digi Lista

New member
....

זאת תמונה שאני אוהבת בגלל שהיא פנארט של קטע מפרק ואני אוהבת דברים בסגנון הזה

Digi Lista

New member
.....

כמעט כמו הנימוק הקודם אבל כאן אני אוהבת את הציור יותר מאשר את הציורים מהסרט עליו הוא מבוסס

Digi Lista

New member
......

זאת תמונה מכניסה לאיזה אתר יפני,החבר'ה אומנם נראים כמו בעונה השנייה אבל אלה הגיבורים הראשיים של העונה הראשונה,גם תמונות דיג'ימונים מהעונה הראשונה זה טוב(אני אגיע אליהן מתישהו...)

Digi Lista

New member
.......

כול מילה נוספת למה אני אוהבת את התמונה הזאת מיותרת

lori4

New member
אוקייי

למה את תמיד מתחילה את זה בימי שישי שאני ישנה??

Digi Lista

New member
מי ישן בשעות האלה?

לא התחלתי את זה מתי שקמתי היום בוקר(רבע לחמש) וגם לא בעשר בוקר למרות שהייתי ערה כבר כמה שעות
...

lori4

New member
אני מזכירה לך....

שלא כל אחד משוגע כמוך וקם ברבע לחמש בבוקר, אני קמתי בעשר...הייתי עייפה בשתיים..שיעורים בלשון לא מוציאים ממני את כל האנרגיה....וקמתי שש.....

lori4

New member
לשים תמונות זה כיף....

אני מגלה מה יש לי ומה אין מחדש...

Digi Lista

New member
אני נורמלית לגמרי-זה העולם שמטורף!

רבע לחמש בבוקר,מה משוגע בזה?מילא לקום בשעות כאלה אחרי שישנים בערך שעתיים לפני אבל לקום עם עודף אנרגיות לקרוא,לפתור תשבצים ולצאת החוצה לטיול(כי אין מה לראות בטלוויזיה,המחשב הזה נמצא ליד החדרים של האחים שלי והגיוני שהקלדה ומכות על היותו נתקע בעיקר יעירו אותם ובעקבותיהם את ההורים...)בלי אפילו להעיר את הכלב(שישן אצלי בחדר) זה באמת מטורף...לא לדעתי,כמובן
10 בבוקר הלכתי עם ההורים שלי לסידורים של יום שישי(קניות...) ובשתיים בצהריים ההורים שלי הלכו לישון אז הייתי עם אחי הקטן ובמקביל ניסיתי להכינס קצת לאינטרנט שכול הזמן נתקע... מי בכלל מוצא זמן להיות עייף?בשביל מה יש לי חופש בימי שישי?(בקרוב גם בחמישי...ובכלל עוד מעט אני מפסיקה ללמוד בבית ספר,לתמיד
)
אגב רוב התמונות ממש מהממות(3 היו לי)

למעלה