שרשור תמונות!

BiAAcH

New member
שמעי...

כשעושים מניקור פעם בכמה שעות, הן נראות ככה, ותודה ששמת לב.... סתם, פשוט אין זכר למספרי ציפורניים בבית שלי...

sweet 666

New member
חחח..לא אמרתי שהן ארוכות..

ובעיית המספריים לציפורניים מוכרת לכולנו לדעתי...אבל לי פחות, אני מכססת אותן...לא יכולה להתנגד לזה אפילו...בעייה אחת פחות..חחח

BiAAcH

New member
ואני אספר לכם ממה זה...

זה אוליי נראהלאממש רציני, אבל זה כואב, במיוחד במקלחת הרותחת שעשיתי היום... אז ככה, אתמול הלכנו לראות מת לצעוק 3, שזה סרט אדיר (בן, לא להגיד כלום), ואח"כ הלכנו לכפר יונה לעשות שטויות, והיה דיי יבל, אז ראיתי תחנת אוטובוס ומתחתיה שיחים, אז אמרתי טוב, אני קופץ, והקטע, אלו היו שיחים ממש רעים, אז עמדתי על התחנה איזה 8 דק', ואז קפצתי וזו התוצאה... וממש במזל לא קרעתי את הבגדים שלי...

bobby6killer

New member
שחכתי לציין משהו

אחר כך היה בא לי לקפוץ על איזה שיח אז עליתי על עץ ובערך שנייה לפני שאני קופץ פתאום מישהו שם לב שיש באמצע השיח ברז כבאים כזה שכמעט והייתי משתפד עליו...אז בסוף ניסיתי לקפוץ לחלק אחר והענף שנתנליתי עליו נשבר ונפלתי על המדרכה... איך זה יצא גיא?

bam margare

New member
ניצול שרשור...

על למישהו יש קטעי וידאו שלכם בג'קאסס קטנים תעלו פה!! ועם למישהו יש כבר סקט של הצוות שלכם שלו לי לאימייל דברו איתי באיסיקיו 330875993

sweet 666

New member
חחחח...

הלכו ביום שישי למת לצעוק 3, סרט לא ממש גרוע, היו קטעים ממש טובים לפעמים( גם הקטע שאיחרנו ודי התרסקתי על המדרגות באולם בחושך). חוץ מזה גם אני נפצעתי קצת, אבל זה היה עם השולחנות ומדרגות נעות...היה טוווב...! אאאה..גם ממש עצבנו את השומר בקניון והוא כמעט הרביץ לנו...חיחי.. חחחחחח... והקפיצות לשיחים שלי בבית ספר תמיד מסתימות בבגדים קרועים והמון שריטות...אין לנו שיחים רכים במיוחד...פאקין פאק של שיחים...

1הרוצחת

New member
אווואווצ'ייי

אני מכירה את הפצעים האלה... יש לי עכשיו איזה 15 כאלה כי קפצתי מהבית דואר לארגז חול בשכונה שלי והארגז חול קצת (הרבה) רחוק וקפצתי ונחתתי על הקצה ונפלתי אחורה על הידיים ועל הגב.... איבל זה היה כיף!!

BiAAcH

New member
יאללה, שימו תמונות!!

שלכם, של ג'קאס, של כל מיני דברים....

BiAAcH

New member
טוב, אני אשים...

את זה, לחדשים שעוד לא ראו... מי שלא מזהה, זה אני בכבודי ובעצמי....

omni96

New member
פאאאאאאק

זה אדיר !!! אגב גיא שים את השרשור של השאלות בטאגליינס

למעלה