שרשור תמונות!

Im The Sun

New member
שרשור תמונות!

או קיי, מכיוון שהפורום לא זז כל כך בזמן האחרון החלטנו (אנוכי ו-dilan angel) שצריך לפתוח דחוף שרשור מעניין שיזיז את הפורום! אז מה כולנו אוהבים? תמונות, וכשאנג'לינה בהם אפילו יותר! אז השרשור הזה הוא כולו תמונות! אבל לא סתם תמונות, הרעיון בשרשור הזה הוא שכל חבר פורום אנג'י ישרשר לפה את התמונה שהכי אהובה עליו (אפשר אפילו 2). אז יאללה, תתחילו לשרשר כי מי שלא משרשר הוא לא חבר!

Im The Sun

New member
אני אתחיל, בבקשה תצטרפו.

אוי מה אני אעשה, זאת התמונה הכי בנאלית אבל בחייכם, כל פעם שהיא מסתכלת עליי בתמונה הזאת אני נמס.

shmezz

New member
שניה לפני שאני עפה מפה...

קבלו את שלי...

shmezz

New member
ואחרונה לסגירה...

שימו
שבחרתי לוא דווקא את התמונות ה"שוות" והסקסיות שלה.. אני אוהבת את הבנאדם.. ותסלחו לי אבל בתמונה הזאת היא הכי סקסית בעולם מבחינתי

Ma E

New member
2 תמונות גדולות מדי../images/Emo4.gif איזה באס..

רציתי לשים 4 תמונות

dilan angel

New member
גם אני כמו שמזזז

אוהבת לראות את הטבעיות של הבנאדם ולא את התמונות השוות שמאפרים ומסדרים לה את השיער שעות

Ma E

New member
יוווווווו כנסוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המחשב שלי עושה בעיותתתתתתת ואני גם לא מוצאת את התמונות שאני מחפשת.. בקיצור עוד שתי תמונות שרציתי לשים זאת התמונה עם הדם שיש לה בפה.. (סקקקקקקקסססססססססייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!) והתמונה שיש לי בכרטיס האישיייייייי!!!!!!! שהיא מדהימההההההההההה שםםםםםםם!!!!!!! ועוד שתי תמונות שגדולות מדי להכניס פה
לא נורא... הבנתם איזה תמונות רציתי.. מי שבא לו שישים לי אותם אני ישמור שוב...
מחשב דפוקקקקקקקקקק!!!!!! מי המציא אותם בכלל!?

אוף באמת אבל באמת הייתי מתפשרת

אבל אני פשוט לא מסוגלת.. אל תכעסו עליי אבל.. ממ אני חייבת להכניס את כולן.. עשיתי תקציר של התמונות הכי אהובות עליי.. (נו רציתם לפתוח שרשור תמונות לא?) |נומי מוצאת לעצמה תירוצים|

למעלה