שרשור תמונות

גויבה

New member
שרשור תמונות

זה שרשור תמונות מיוחד שפתחתי לכל מיני תמונות של הכוכבים ושל איך שהם נראים היום ונתחיל עם דונה איכס איזה כיעור הבלונד

גויבה

New member
וזהו נכון תמונות מדהימות

אתם מוזמנים להוסיף עוד תמונות ואני מבטיח שאני בקרוב אוסיף טוב אני אתחיל את הסקר בקשר לעונה ה10 ביום שישי והוא ימשך עד ליום חמישי הבא (אני מקווה שהרבה יצביעו ולא רק שלושה אנשים) אני מבטיח לפרסם את התוצאות של הבחירות בצורה מגניבה ואני מבטיח לנסות ולשפר יותר ויותר את הפורום אז בתור התחלה סקר קצרצר מי עדיפה מבין הבנות של העונה ה1 : ברנדה דונה או קלי לפי דעתי ברנדה כי קלי הייתה ממש מגעילה בעונה ה1 ורק אחר כך היא השתפרה ודונה הייתה דונה (ואף פעם לא אהבתי אותה) ולכן ברנדה כי פשוט מגיע לה היא שיחקה מצוין והיה ממש כיף שהיא הייתה ומה אתם חושבים???

גויבה

New member
כדאי לכם להיכנס

היום בשעה 22:45 בערוץ הולמרק ישודר הסרט הזר שאיתי שהוא בכיכובה של טיפני אמבר טייסן (מומלץ לראות! לא שראיתי את זה כבר) לסרט קוראים באנגלית the stranger beside me ואתם מוזמנים לקרוא עליו באנגלית כאן

גויבה

New member
כדאי לכם לקרוא

היום בשעה 22:45 בערוץ הולמרק (יש לזה שידור חוזר יותר מאוחר) ישודר הסרט הזר שאיתי בכיכובה של טיפני אמבר טייסן. לעוד מידע לגבי הסרט אתם מוזמנים להיכנס לפה

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגמני חושבת שברנדה

אני בכלל מעדיפה את ברנדה בכל מצב, פשוט חולה עליה, ובעונה הראשונה היא הייתה כל-כך מתוקה
והיא בכלל שחקנית מעולה
אההה והתמונות ממש מדהימות

למעלה