שרשור תמונות?

או.קיי.

אבל שלא יהיו הרבה שינוים!כי זה כבר אמור להיות לקראת הסיום של הפיק...אז תעשי שהם מגיעים ליער או משהו..

ריינמון

New member
יש לי שאלה על הפיק

שני דיג'יגורלית או פשוט אחת שנישעבה לעולם הדיג'יטלי כי עם היא כן אז מתי יופיע הדיג'ימון שלה?

ת'אמת...

שני היא דיג'יגורלית,אבל בקשר לזה שיופיע הדיג'ימון שלה ובכן...הוא צריך להופיע אולי הוא יופיע ביער כשהם יהיו בצרות ^^

Digi Lista

New member
מה עוד אין לה דיג'ימון?../images/Emo3.gif...

אני בשוק,אני בהלם,אני המומה! הסיפור מתמקד בה(לפחות ההתחלה),יש לה גלריית עיצובים שלמה שכול הזמן גודלת ומה שאין לה זה דיג'ימון????????? אני לא יודעת אם זה מצחיק("לא מצחיק אה-אה, מצחיק אירוני")או שזה עצוב...
יש לכן הסברים?
... אגב ווילו הצדיקה(היא היחידה שהגיבה,היא האחראית לפיק הזה והיא ביחד עם נייקו הכותבות היחידות כמעט...)את תארגני את זה לפי פרקים?,אנחנו צריכות לתאם(אני פונה אל ווילו אבל גם אל כולכם!)איך יבחרו התמונות המתאימות מהגלריה(ע"י חברי הפורום,כן...אין מה לעשות,הגיע הזמן להתאמץ קצת...),אם להדגיש דברים מסוימים בפרקים,לתקן שגיאות ניסוח(ואולי פה ושם גם קצת כתיב)...

כמו שנייקו אמרה...

יש לה דיג'ימון רק שהיא עוד לא מצאה אותו P: אבל היא תמצא אותו!נייקו תרשמי שהיא מוצאת אותו!!(אני מחלקת פקודות זה די כיף ^^) ובקשר לזה שאני ונייקו כמעט הכותבות היחידות!שמישהו יצטרף כבר לכתיבה של זה!וזה לא בקשה זה ציווי!טוב זה לא ציווי זו בקשה!אני מתחננת...*פרצוף מתחנן* וסטטה אני חושבת שבאמת צריך לתאם את זה P: אני אשלח לך מסר או שתתני לי ת'איימל שלך ונדבר בקשר לפרקים,למי שיש רעיון איך לחלק את זה שיודיע כי לי יש רעיון כבר אבל הוא לא משהו.. ואפשר לבחור את התמונות לפי הקריטריונים של הדמויות ולעשות הצבעה או משהו כזה P: הנה הקריטריונים של הדמויות: ווילו-מתולתלת,עיניים ירוקות,פנים תמימות ומתוקות P: נייקו-שיער שחור,עיניים או שחורות או חומות,מראה די פרוע ודי קשוחה או אדישה?! שני-חומה(כיאה למישהי שגרה בישראל ושנמצאת בים רוב הזמן ^^),שיער חום או שחור ועיניים חומות או שחורות או ירוקות. ריקה-כמו שריקה... הנרי-אותו דבר. טאקטו-אותו דבר. קן-כמו שקן.. וסטטה אם יש לך זמן אז את יכולה לתקן שגיאות ניסוח וכו'..

Digi Lista

New member
ונשמח שתצטרפי../images/Emo13.gif

יאללה,הצטרפת
ווילו צדיקתי האימייל שלי הוא [email protected] את(וכולם כמובן)מוזמנת לפנות אליי כדי שנתאם בנוגע לפיק של שני,ניסיתי לגרום לאחרים גם לקחת חלק ולהפוך את זה לדיון אבל כשאין שיתוף פעולה נצטרך להחליט בעצמנו ולמי שלא נראה-לא נראה,אין מה לעשות הצענו ולא הייתה היענות אז מעכשיו אנחנו מחליטות(ליסטה מפגינה קשיחות...)
וכמובן שיש לי גם את האייסיקיו בו אפשר להשיג אותי כדי לתאם וגם סתם לקשקש על הא ועל דהההה

למעלה