מה דעתכם על התמונות האלו ?
A a1200 New member 28/1/03 #17 ניו- זילנד היה נחמד אם הייתם מגיבים יותר לתמונות שלי!!!!!! זו תמונה של האי וואיהיקי ליד אוקלנד אי של מגדלי כרמים ליין.
ניו- זילנד היה נחמד אם הייתם מגיבים יותר לתמונות שלי!!!!!! זו תמונה של האי וואיהיקי ליד אוקלנד אי של מגדלי כרמים ליין.
A a1200 New member 28/1/03 #18 מאורי המאורים הם הילידים של ניו זילנד. שבטים פולינזיים שהשתקעו באיי ניו זילנד.
S syair New member 28/1/03 #26 יפה תספר עוד קצת על התמונה. לי זה נראה כמו משהו שמוכרים בתצפית על הריפט וואלי בדרך למסאי מרה, על רקע העמק כמובן. האם אני צודק? אם למישהו יהיו פה עוד תמונות לניחוש יהיה אחלה. אני אחפש אם לי יש משהו.
יפה תספר עוד קצת על התמונה. לי זה נראה כמו משהו שמוכרים בתצפית על הריפט וואלי בדרך למסאי מרה, על רקע העמק כמובן. האם אני צודק? אם למישהו יהיו פה עוד תמונות לניחוש יהיה אחלה. אני אחפש אם לי יש משהו.
ש שוקולדה מתוקה New member 29/1/03 #27 סתם תמונה לניחוש ../images/Emo185.gif ביקשת - קיבלת. [זאת בין התמונות הבודדות שעוד לא העלתי לשום פורום ]
סתם תמונה לניחוש ../images/Emo185.gif ביקשת - קיבלת. [זאת בין התמונות הבודדות שעוד לא העלתי לשום פורום ]
S syair New member 29/1/03 #28 איזה מהן בדיוק? בכל מקרה האזור מזכיר לי חוף באנגליה. איפה בדיוק אין לי מושג.
ש שוקולדה מתוקה New member 30/1/03 #35 בוודאי שאני צוחקת ../images/Emo6.gif הנה לך: מאיזו כיכר אירופאית התמונה הזאת?
ש שוקולדה מתוקה New member 31/1/03 #43 התמונה האחרונה היא מאמסטרדם DAM SQUARE ולמי שמחפשת שם עבודה - אני ממליצה לקפוץ לשוק שליד. יש שם המון ישראלים שעובדים שם, וכולם מכירים את כולם. הראשונה היא אכן מסן דייגו [PB]
התמונה האחרונה היא מאמסטרדם DAM SQUARE ולמי שמחפשת שם עבודה - אני ממליצה לקפוץ לשוק שליד. יש שם המון ישראלים שעובדים שם, וכולם מכירים את כולם. הראשונה היא אכן מסן דייגו [PB]
S syair New member 31/1/03 #44 הייתי שם אבל כנראה שהעמוד לא נחרט בזכרוני. עדיין הדגל נראה לי כמו הדגל הבלגי, יש לך מושג מה הוא עושה שם? האם שגרירות בלגיה ליד הכיכר?
הייתי שם אבל כנראה שהעמוד לא נחרט בזכרוני. עדיין הדגל נראה לי כמו הדגל הבלגי, יש לך מושג מה הוא עושה שם? האם שגרירות בלגיה ליד הכיכר?