שרשור תמונות...

aשרון

New member
שרשור תמונות...

שתפו את הפורום עם תמונה שאתם אוהבים.
תכתבו למה אתם אוהבים אותה או מה היא מסמלת בשבילכם.

זו תמונה שצילמתי לפני שנתיים בדירה שלי (עדיין גר בה).
כמה קופסאות קלקר של אוכל מוכן שהבאתי הביתה מבחוץ כל יום, ואריזת פיצה אישית שקניתי במהלך השבוע.

אני אוהב את התמונה הזאת כי היא מתעדת תקופה בחיים שלי שלא תחזור, ואני שמח על כך. מאז אני מבשל הרבה יותר ואוכל פחות בחוץ. התמונה מסמלת לדעתי יותר מכל את החיים הסטודנטיאליים (שחייתי באותה התקופה), את הרגשת הארעיות וחוסר הביטחון והתחושה שאתה נשען על קרקע מוצקה, אבל אתה עצמך יכול להיקרע כל רגע.

Acoustic 3

New member
תמונות שלי עם הכלב

הנה אחת מהן.
&nbsp
אני פשוט אוהב אותו. הוא צמוד אלי כל היום והולך לי בין הרגליים.
אני גם היחיד שהוא מקשיב לו בבית.
&nbsp
כל זה והוא לא כל כך מחבב אותי.

Acoustic 3

New member
הוא באמת חשב ככה נראה לי

הוא פקינז לבבי ומקסים. הוא כלב ממש טוב..
לא משגע את השכל, לא נובר באשפה, אפשר לשים כוס מים על הרצפה והוא לא יתעסק בזה בכלל..
הוא אוהב מגע וליטופים - אבל בתנאים שלו.
הוא שונא שמרימים אותו או מתעקשים איתו על נשיקה. הוא לא אוהב לשכב במיטה (אלא אם יש רעמים ואז הוא נובח לי שאפתח לו את הדלת והוא נכנס איתי מתחת לפוך
)
כשהוא כן בא לישון איתי באיזה לילה, אמרתי לו: "לא!!" ברגע שהוא התחיל ללקק את הסדין שלי. באותו רגע הוא הסתכל עלי, הסתובב וירד מהמיטה. פשוט עזב אותי לבד.

&nbsp
הוא מהמם. פשוט כלב מטריף ואני מאוהב לחלוטין..

&nbsp

גובילי

New member
ככה זה כלבים, תמיד יודעים לגעת בנקודה הרגישה שלנו

כלבתי, עליה השלום, כל יום בסביבות השעה 17:00 הייתה מתחנפת אליי ומנשקת אותי כי היא ידעה שזה הזמן לטיול

כיכר דיזינגוף לאורך השנים...

אני רוצה לשים דגש על התפתחות רחוב כיכר דיזינגוף בת"א, מהשנים הראשונות של העיר ועד היום.

הכיכר נראתה כל כך יפה בשנות ה 50 ו-ה 60, פתוחה, יפה ומזמינה. עד שבשנות ה 70 החליטו לשנות את אופיה, להגביה את הכיכר ולבנות כביש העובר תחתיה, למען התחבורה בעיר. לדעתי היו צריכים להשאיר את הכיכר כמו שהיא, התחבורה בעיר היתה ממשיכה להסתדר מצויין (והיום אפילו יותר טוב ממה שאנחנו עדים לו), אם הכיכר היתה נשארת כמו שנהגתה במקור. הכיכר המוגבהת סתם מכוערת, וסותמת את כל הרחוב שיכול וצריך להיות פתוח.

הנה התמונות שאספתי:

mountain0goat

New member
כשישנתי על החוף יומיים

מהחיים שהיו לי לפני שהתחילו החיים האמיתיים.

ציור בחול של הלוגו של The Laughing Man מתוך סדרת אנימה Ghost In The Shell (כן זה היה מזמן). עשיתי את זה עם איזה ברנש שפגשתי לראשונה אחרי ששיחקנו במשחק אונליין במשך שנה. הוא גרם לי להבין שהחיים שלי לא כל כך גרועים כי אפילו עצם ההחלטה ללכת ולעשות משהו עם עצמי (לעשות תואר) לא באה בקלות לאנשים אחרים.

גובילי

New member
תמונה שצילמתי בפריז

טיפה חשוך, אבל מי שמצליח לראות:
פסל של איזו נסיכה מהמאה ה-18, עם יונה שמחרבנת לה על הראש. כנראה שלא לעולם חוסן...

למעלה