התמונות ממש יפות.. וחופית עם דיזל עושה איתו סייד פס נכון?? בכל מקרה קאיה סוסה ממש יפה!! ואלמוג אם הוא קופץ מטר עשרים שלושים.. אז כנראה יש לו פוטנציאל גבוהה.. כי הוא נראה ממש פוני.... תשימי עוד מלא תמונות שלהם!!! במיוחד של אלמוג בפעם הבאה שהוא יקפוץ מטר שלושים... אני חייבת לראות.. וידיד שלי השתתף בתחרות שהייתה באודים והוא סיפר לי על הנפילה של טאורה... חבל... הוא השתתף על סוס שקוראים לו זאוס במטר...
אנחנו קוראים למה שחופית עושה לגילד, הסוס מתקדם קדיה והצידה דרך הצלבה של הרגליים. ואלמוג... קפץ 120 לא 130... אבל עדיין הוא יותר נמוך מ120... הינו כולנו בשוק! איזה מדהים זה היה! אני מצלמת מחר שיעור קפיצות אז יהיה מעניין. ומה הוא סיפר על הנפילה של טאורה... סתם מענין אותי...(איך כולם זוכרים שטאורה נפל ולא שהוא זכה 4 ב90 ו2 ב80???)
עדיין מטר עשרים גם יפה... אני קפצית היום עם סוס שקוראים לו טוליפ.. והוא גם יחסית פוני.. וקפצתי איתו אוקסר של מטר וחמישה!! זה היה פשוט כיייף ובהתחלה מה זה פחדתי.. אבל אחרי הקפיצה הייתי פשוט שמחה!!!! אני אמרתי לידיד שלי שאני מתכתבת בפורום עם ילדה אחת שיש מהחווה שלה סוס שקוראים לו טאורה.. ושהוא נפל במקצה של המטר.. והוא אמר לי שהפילה הייתה חזקה... אבל הסוס היה בסדר אחרי זה.. הוא לא סיפר לי יותר מזה.. ותשימי את התמונות מחר!!! אני רוצה לראות אותן...
דורון תמשיכי אחלה תמונות!!!!!!!!!!!!!! בונה אני לא מבינה מה קורה כאן. תמונות אסור לדבר על סוסים אהובים אסור, למה יש פורום אם הוא א-ס-ו-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!