שרשור תמונות :) כי תמיד כיף להשוויץ במקסימים שלנו
Y Yoni 6 New member 28/5/12 #22 האם החמוס עם הקולר כל הזמן? כי אם כן- הייתי מציאה שלפחות תגזרי מהקולר את הפעמון.. זה נראה לי מאוד מאוד מציק להסתובב עם צלצול באוזן כל הזמן.. סתם רעיון
האם החמוס עם הקולר כל הזמן? כי אם כן- הייתי מציאה שלפחות תגזרי מהקולר את הפעמון.. זה נראה לי מאוד מאוד מציק להסתובב עם צלצול באוזן כל הזמן.. סתם רעיון
H hilatw New member 21/5/12 #10 *כפילה (באייפד שלי כותב מה שבא לו) כל פעם הוא משנה לי מילים ואני לא שמה לב!!!
H hilatw New member 21/5/12 #9 למה? זה דווקא נחמד שיש להם משחק אהוב אלא אם כן זה מסכן אותה שכן היא יכולה לפורר את המוצץ
L latch New member 22/5/12 #12 הם קרעו מוצץ אחר בשתי דקות אז אין יותר מוצצים. למרות שזה אחד הדברים החמודים לראות אותם רצות עם מוצץ בפה
הם קרעו מוצץ אחר בשתי דקות אז אין יותר מוצצים. למרות שזה אחד הדברים החמודים לראות אותם רצות עם מוצץ בפה
L laalaalalala New member 22/5/12 #15 איזה מתוקי !!!!! בקשר למוצץ - הבאתי לג'וני מוצץ והוא קרע אותו בשתי שניות . אז קניתי לו מוצץ קשיח של תינוקות והוא שורד עד עכשיו !
איזה מתוקי !!!!! בקשר למוצץ - הבאתי לג'וני מוצץ והוא קרע אותו בשתי שניות . אז קניתי לו מוצץ קשיח של תינוקות והוא שורד עד עכשיו !