6
T Tsooooofa New member 25/8/08 #86 חח לא לבכות שחר ../images/Emo6.gif קיצור איך שהוא עכשיו הוא הכי חתיך בעוולללם לא יעזור לאפאחד כלום ! יותר מוונטוורת מילר ויותר מדנידין !! חחחח אין על הג'סטין הזה שלי כרובי קטן
חח לא לבכות שחר ../images/Emo6.gif קיצור איך שהוא עכשיו הוא הכי חתיך בעוולללם לא יעזור לאפאחד כלום ! יותר מוונטוורת מילר ויותר מדנידין !! חחחח אין על הג'סטין הזה שלי כרובי קטן
פ פרה של שוקולד New member 25/8/08 #94 הוא יותר גבר מדנידין זה כן שניהם יפים...חחח האמת ג'סטין יותר הטעם שלי מדנידין במראה...
T Tsooooofa New member 25/8/08 #99 גם שלי ../images/Emo9.gif בנינו, דנידין לא מלכת היופי אם לינוי רואה את זה היא קורעת אותי
ל לינוווווי X3 New member 5/9/08 #130 צופפפנת ? למזלללך הרררע , ראיתתי את זזזזזזזזזה OO : איך את מעיזזה ? ככה לבגוד ? חחחח שניהם חתיכים באותה מידה לכל אחד יש יופי אחחחר , חח ..חכי חכי יומראשון בכיתתה DD:
צופפפנת ? למזלללך הרררע , ראיתתי את זזזזזזזזזה OO : איך את מעיזזה ? ככה לבגוד ? חחחח שניהם חתיכים באותה מידה לכל אחד יש יופי אחחחר , חח ..חכי חכי יומראשון בכיתתה DD:
פ פרה של שוקולד New member 25/8/08 #72 פייי היתי נותת לתמונה הזאת 5 שנים פלוס חחחח אייייזהההההה חתייייךךךךך