הוא נראה נחמד פה :] אגב, ראיתי אכשיו גם את Leaping Lizards, זה כזה פרק טוב, במיוחד כששרה קוראת את המכתב, גריסום באמת מוכשר גם בכתיבה :] בכל מקרה, הנה תמונה של קאת' קורצת לגרג
ראיין הזה פשוט הורססססססססססססססססססססססס כל חלקה טובה באדמת ארץ ישראל חחחחחחח. הוא פשוט מאאאאגניב, הדיבור, המשחק, היופי, האופי, הפרצופים שלו, החן שלו, ואמא שלו.
הפרצופים, טוני הדיבור, ופשוט כישרון המשחק הממש מופלא שלו מצליחים להעיר את מיאמי לחיים. יש לי כ"כ הרבה תמונות שלו שצילמתי מעונה חמישית, אבל יש לי מחשב מטומטם... יש לי אובססיה עליו.. דבר ראשון שעשיתי כשהיה כתוב בפורום שהוא מפסיק להיות CSI זה לבקש מחברה שלי לברר אם הוא חוזר(כי המחשב שלי מטומטם ואיטי) ולראות מהר את הפרק שאחריו. והוא חוזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה שמחתי!! ג'ונתן טוגו שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט