שרשור תמונות ALSTOM

מצב
הנושא נעול.

elians

New member
<<< 14 >>> השרשור מוקדש לאביתר

שרשור תמונות ALSTOM
שרשתי פה תמונות של רכבות וקרונועים מבית היוצר של ALSTOM, אשמח לתגובות ואם יש לכם תמונות כאלו נוספות... אני אשמח שתשרשרו.
ואחרון כלי קצת ישן ככל הנראה...

תודה רבה !! נהניתי מאוד ! ../images/Emo24.gif

ואחרון כלי קצת ישן ככל הנראה...
תודה רבה !! נהניתי מאוד !

אורי404

New member
לראות ולקנא במה שיש שם!

שרשור תמונות ALSTOM
שרשתי פה תמונות של רכבות וקרונועים מבית היוצר של ALSTOM, אשמח לתגובות ואם יש לכם תמונות כאלו נוספות... אני אשמח שתשרשרו.
לראות ולקנא במה שיש שם!
תודה רבה!

elians

New member
יש שם דברים יפים ברור

לראות ולקנא במה שיש שם!
תודה רבה!
יש שם דברים יפים ברור
אבל תסכים איתי, שהדרך שלנו זה .. הדשא של השכן ירוק יותר... משמעו אם זה היה הפוך היינו אומרים על הדבל דאק של השכן שהא יותר יפה...

אורי404

New member
גם אצלנו יש דברים יפים וטובים, אבל

יש שם דברים יפים ברור
אבל תסכים איתי, שהדרך שלנו זה .. הדשא של השכן ירוק יותר... משמעו אם זה היה הפוך היינו אומרים על הדבל דאק של השכן שהא יותר יפה...
גם אצלנו יש דברים יפים וטובים, אבל
שים לב, שאצלם הרכבות מגיעות אל תוך העיר, ולא "תקועות" כמו רב התחנות בארץ. להם יש רכבות קלות, שאצלנו יקח עוד הרבה מאוד זמן (אם בכלל) לרכבת קלה "אמיתית" בתל אביב או בירושלים (אלא, אם מחשיבים את הכרמלית בחיפה, שהמרחק שלה קצר מאוד, והיא מופיעה בספר השיאים של גינס כ"קו הרכבת ההכי קצר" או משהו בסגנון...). חוץ מזה, שבלי קשר הדברים שהראית הם יפים מאוד, והיינו בטח שמחים לראות אותם בארצנו.

vitamin P

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif איזו הנאה. נכון הייתה

שרשור תמונות ALSTOM
תודה רבה
איזו הנאה. נכון הייתה
הת הפרסומת של הקפה שיוצא ממכשיר הפקס?? הלוואי שזה יקרה פה וכל הדברים היפים האלה יעברו ארצה דרך המחשבים שלנו אל המסילות הקרובות חחח(כן כן זאת השעה)

מצב
הנושא נעול.
למעלה