ניא..הנה לפני חודש בערך..מיעו ^^;
B BlackEyedSpirit New member 14/10/06 #17 אני, בערך. XD ../images/Emo29.gif סג, באמת חשבתם שאני אשים תמונה עם הפנים ? ~.^ אונד, זו תמונה מאגניבה.
אני, בערך. XD ../images/Emo29.gif סג, באמת חשבתם שאני אשים תמונה עם הפנים ? ~.^ אונד, זו תמונה מאגניבה.
B BlackEyedSpirit New member 14/10/06 #20 מה נו, ../images/Emo29.gif אין לי תמונה אחרת במחשב ._.;; שמתי את מה שהיה י-י; בעצם, יש לי איזו אחת, אבל היא ממש ישנה ואני שונאת אותה, אז גומן אומשו :X
מה נו, ../images/Emo29.gif אין לי תמונה אחרת במחשב ._.;; שמתי את מה שהיה י-י; בעצם, יש לי איזו אחת, אבל היא ממש ישנה ואני שונאת אותה, אז גומן אומשו :X
B BlackEyedSpirit New member 14/10/06 #23 ואת לא הולכת לשים אותה.../images/Emo29.gif D= כי את תמותי ביסורים קשים. 3>
N Nittle Grasper New member 15/10/06 #26 גרררר תעשיליילד ותמחקי תתמונה שלי מהבלוג שלך, אגב תמונות @_@
T The Evil Pako New member 15/10/06 #49 טוב, נו,../images/Emo118.gif כדיי שלא תטעו לחשוב שאני כזאת כוסית. ._.
H harar8 New member 15/10/06 #27 אני גמדע סוף סוף יש לי אומץ לשים תמונה שלי, אני עם אח שלי, חובשת את הכומתה שלו (חיל גולני) מן הסתם צנזרתי את הפנים שלו. *בורחת*
אני גמדע סוף סוף יש לי אומץ לשים תמונה שלי, אני עם אח שלי, חובשת את הכומתה שלו (חיל גולני) מן הסתם צנזרתי את הפנים שלו. *בורחת*
י יוקי צאן New member 15/10/06 #28 איזה כוסיט!!!!../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif ואני לא צוחקת את ממש ממש יפע 3:
איזה כוסיט!!!!../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif ואני לא צוחקת את ממש ממש יפע 3:
E Envious New member 15/10/06 #29 יווווווווו הנה הדרררררררררר!!!! *מפרסמת באתרי פורנו~* וואו!! זה גם תגלית כזאת! כי אף פעם לא ראיתי אותך !
יווווווווו הנה הדרררררררררר!!!! *מפרסמת באתרי פורנו~* וואו!! זה גם תגלית כזאת! כי אף פעם לא ראיתי אותך !
L Lust chan New member 15/10/06 #32 אמגגגגגגגגגג../images/Emo135.gif יאא, סוףסוף תמונההההה!!11 את 'יבית, וזה חמוד!!1 את גם ממש יפה 3>! התלדי את ילדי?
אמגגגגגגגגגג../images/Emo135.gif יאא, סוףסוף תמונההההה!!11 את 'יבית, וזה חמוד!!1 את גם ממש יפה 3>! התלדי את ילדי?