שרשור תמונות קטן
S SoldieRonit New member 4/3/06 #7 07 והנושא למי שלא הבין הוא תמונות שנושאות את " JAG " - תרגישו חופשי להוסיף
פ פגית New member 4/3/06 #8 הפלישה הזו לא נראת לי..../images/Emo6.gif פעם זה היה פורום הבית שלי.. שלום לך גם פה, איך הולך.??
S SoldieRonit New member 4/3/06 #9 ../images/Emo6.gif מצחיקולה ../images/Emo8.gif הכל טוב,ואצלך../images/Emo35.gif
פ פגית New member 4/3/06 #10 סבבה, את יודעת מה זה אומר, עכשיו יש דור המשך למשתרה חחחחחחחחחחחחחחחחח יודעים פה שאת שחמניקית?
D Dark Storm New member 4/3/06 #16 הסופ"ש תמיד איטי פה ../images/Emo3.gif ברוכה הבאה או החוזרת או מה שלא יהיה אני מודה לך על שרשורי התמונות, מזמן לא היה לנו שרשורי תמונות כאלה או בכלל שרשורים והבנתי שגם את בשח"מ אז כל מה שיש לי להגיד זה: רואים! אני לא השוטר היחיד שיודע לכתוב!! המשך שהות נעימה
הסופ"ש תמיד איטי פה ../images/Emo3.gif ברוכה הבאה או החוזרת או מה שלא יהיה אני מודה לך על שרשורי התמונות, מזמן לא היה לנו שרשורי תמונות כאלה או בכלל שרשורים והבנתי שגם את בשח"מ אז כל מה שיש לי להגיד זה: רואים! אני לא השוטר היחיד שיודע לכתוב!! המשך שהות נעימה
S SoldieRonit New member 4/3/06 #17 ../images/Emo12.gif גדול ../images/Emo6.gif איפה אתה משרת ../images/Emo98.gif ולפעמים שאני שולחת אירועים לשטח ו/או למיחשוב ,אז הם עושים לי "דברי עברית " מסר בדרך אלייך
../images/Emo12.gif גדול ../images/Emo6.gif איפה אתה משרת ../images/Emo98.gif ולפעמים שאני שולחת אירועים לשטח ו/או למיחשוב ,אז הם עושים לי "דברי עברית " מסר בדרך אלייך
D Dark Storm New member 4/3/06 #18 כרגע אני משרת בבית ../images/Emo3.gif השתחררתי לפני שנה ועודף. שירתתי בזבולון- משל"ט צפון.
S SoldieRonit New member 4/3/06 #19 כבוד ../images/Emo98.gif מה זה מיל' -אבא שלי אמר שזה קיצור של מילואים אבל לא נראה לי כל כך מתאים
S SoldieRonit New member 4/3/06 #21 רגע ../images/Emo163.gif אבל שוטרים לא באמת עושים מילואים - יעני שוטרים שהשירות היה במקום הצבא שלהם ,או שכן שח"ם "מתנדבים" למשטרה אחרי השחרור
רגע ../images/Emo163.gif אבל שוטרים לא באמת עושים מילואים - יעני שוטרים שהשירות היה במקום הצבא שלהם ,או שכן שח"ם "מתנדבים" למשטרה אחרי השחרור
D Dark Storm New member 4/3/06 #22 אין מילואים במשטרה יש לבנים מילואים כמו לכל החיילים ה"כלל צהליים" אבל אני ממשיך לעבוד שם מדי פעם גם עכשיו, להחליף שוטרים אחרים שצרכים יום חופש מדי פעם וסידור העבודה לא מאפשר לתת ח"ש או פגרה.
אין מילואים במשטרה יש לבנים מילואים כמו לכל החיילים ה"כלל צהליים" אבל אני ממשיך לעבוד שם מדי פעם גם עכשיו, להחליף שוטרים אחרים שצרכים יום חופש מדי פעם וסידור העבודה לא מאפשר לתת ח"ש או פגרה.