שרשור תמונות חדש

ESU Boscorelli

New member
שרשור תמונות חדש

מכוון שהשרשור האחרון הגיע ל 40 תגובות ונהיה מסורבל אז פתחתי חדש... רעות תמחקי את הקודם... רומיאו תשים את התמונה שלך שוב ועכשיו בלי סתם תגובות פשוט תמונות שלנו, ואם אתם רוצים תשרשרו להודעה שלכם את הדמות שאתם אוהבים ולמה... סתם יהיה נחמד אני יעלה תמונה שלי מחר כנראה

ESU Boscorelli

New member
איזה פחדנים...

זאת רק תמונה אפשר לחשוב, טוב אני יתחיל... 2 התמונות מפולין שצילמו אותי (בגלל זה אני עם הרבה שכבות) ואתמול סטודנטית אחת אמרה לי שאני נראה יותר טוב במציאות ככה שכבוד, וחוץ מזה אל תצפו להרבה... התמונה הראשונה היא עם אחד הדברים הכי יפים שיש לי בשכבה וכמובן תזהו את הכובע

daniel pomiki

New member
>יארתי אותך אם כובא של מישטרה../images/Emo98.gif

טוב, אני משאר שעכשיו אני חייב... אז עוד כמה ימים המצלמה שלנו תחזור ואני יצלם את עצמי... עד אז...

RomeoITALIANO3

New member
אחי מי זאת מצד ימין בתמונה הראשונה?

היא נראית בדיוק כמו ידידה שלי מהכיתה אבל בדיוק!!!! וואי איזה קטע, אותם פנים נשבע לך!!! אותם עיניים אותם הכל! damn she's fine!

ESU Boscorelli

New member
She's fine????

זה הכל?! היא הרבה יותר מזה... כובע משטרה? אתה רוצה יש לי גם אחת כזאת אני יעלה אותה... עדי יא פחדנית תעלי כבר תמונה מה את מחכה יאללה

RomeoITALIANO3

New member
אבל אתה לא קולט שהיא ממש

העתק של אחת מהכיתה שלי? זה הורג אותי הן אותו דבר!!!! וואי איזה צירוף מקרים, אני ידבר איתה אולי היא תשלח תמונה ואני יוכיח כמה הן דומות ואתה תיהיה בשוק

ESU Boscorelli

New member
תעלה תמונה...

כמה שיותר יופי זה יותר טוב

ESU Boscorelli

New member
הנה פומיקי

במיוחד בשבילך עשיתי עכשיו התמונה יצאה מעאפנה אבל הנה הכובע משטרה

sagij

New member
היי יעל, רוצה לבוא אליי לעשות אהבה?

את גדולה, מלכה שלי. (אגב, למי שלא הבין, אני הצלם,בגלל זה אתם לא רואים כמה היא מכוערת).

למעלה