גל ביקשה לישון לבד אחרי ההדחה של פאינה וכולם הסכימו שמגיע לה. לא היה פשוט לישון עם פאינה.
צ צופה15 Well-known member ביום שני ב- 21:43 #23 גל ביקשה לישון לבד אחרי ההדחה של פאינה וכולם הסכימו שמגיע לה. לא היה פשוט לישון עם פאינה.
ג גליה 1211 Well-known member ביום שני ב- 21:42 #22 בכיף הייתי חברה של מריומה היא אנושית היא מקסימה היא לבבית
בוייאקה מאן Well-known member ביום שני ב- 21:46 #24 התגעגתי לאור אפילו שרק שומעים אותה בלי להראות אותה (עוז בן של ז%$^$)
T tarimulu Well-known member ביום שני ב- 21:47 #25 פרצת סייבר חמורה: הודלפה רשימת כל הצופים שהאמינו לבכי של נעם מצורפת הרשימה:
בוייאקה מאן Well-known member ביום שני ב- 21:54 #29 זה קטע שבפרקים לה היה תקציב השבוע והם גם לא קיבלו מצרכים
בוייאקה מאן Well-known member ביום שני ב- 22:04 #40 נכתב ע"י אופה קטנטנה: אני אתנקם בכם, חכו חכו. לחץ כדי להרחיב... אני לא שברתי כלום!
אופה קטנטנה Well-known member ביום שני ב- 22:06 #42 אם אני נענשת, בגללכם, אני אעניש את ראבכום. אני אשב לכם על הזנב על כל אות, מי שיעז להתסיס, או להטריל, יפגוש טרול מהגיהנום. אני רואה הכל, ורואה ומכירה מניעים.
אם אני נענשת, בגללכם, אני אעניש את ראבכום. אני אשב לכם על הזנב על כל אות, מי שיעז להתסיס, או להטריל, יפגוש טרול מהגיהנום. אני רואה הכל, ורואה ומכירה מניעים.
בוייאקה מאן Well-known member ביום שני ב- 22:00 #34 הזקן שלי מאוד מתרגש מהבכי של ענבל כמעט כמו שהזיז לו שנעם בכה